2777
2789
عنوان

از سری دروغ‌هایی که مردم دوست دارند باور کنند

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 38 پست
ولی از قصد بود

نمی‌دونم

قضاوت نمیکنم شاید حق با شما باشه

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینا همشون حقیقت هست و دروغ نیستبجز بچه بیار همسرت خوب میشهبچه روزیش رو با خودش میاره

خدایی بالاتر هم گفتم این همه بچه که کودک کارن و اصلا اکثر ۱۸سالگی و نمیبینن جک هستن برات چرا برا اینا روزی در کار نیست فکر کنم این حرف و بری پیش این بچه ها بچه های سیستان بلوچستان و کودک های کار بگی یه کتک حسابی بخوری 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

شما برو از سران مملکت سوال کن عزیزم....ولی تا قیامت خدا روزی رسانه

چرا باید برم از اونا سوال کنم نفهمیدم 

تا قیامت خدا روزی رسان نیست چون من و تو تخت گرم و امکانات نشستیم دلیل تمیسه همه عین ما باشن گفتم کودک کارا اکثرا هجده سالگی نمیبینن و میمیرن تو گوشه خیابونا اصلا هم خبرردار نمیشی پس چرا برا اونا روزی رسان نیست 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

آخری رو فقط می‌دونم تیکه انداختی چون مسیحی هستی کسی ب شما بی احترامی نکرده بود ها

انگار شما عادتونه عزیزم 

مطلب قبلی رو میارید جدید 

واس این اومدید تاپیکم؟

"از قضاوت ها خستم"

من که نفهمیدم مسیحی بودن چه ربطی به ایرانی بودن یا نبودن داره

یه گاهی به اول جمله هایی که گفتی اضافه کنیم همه چی درست میشه

به انتظار فصل تو تمام فصل ها گذاشت/چه یاس بی نهایتی ندیمِ من بود/فصلِ بد خاکستری تسلیم و بی صدا گذاشت/چه قلب بی سخاوتی حریم من بود

عزیزمعیدتون مبارک

عزیزم سپاسگزارم میلاد مسیح بر شما هم فرخنده باشه❤️

خوبی هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم❤️Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը🥲🫂