2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من نه

اطرافیان خیلی تعریف میکنن منم خود به خود بیشتر خوشم میاد از عطره

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

موقعی خرید اونقدر عطرهارو تست میکنیم که دماغمون از بوی عطرها پر میشه تاجایی که تشخیص بوها واسمون سخت میشه  آخرشم فروشنده یه عطربیخود بهمون میده

بعدم  اون لحظه هنوز داغی نمیفهمی چی سرت امده🤣

نهبرعکس تو مغازه دودلم برای خرید وقتی میارم خونه درست و حسابی استفاده میکنم بیشتر خوشم میاد

میخاستم مینی ادکلن بخرم کاش می‌خریدم 

فروشنده گفت پرسی هارو اگ‌خوشت نیومد عوض میکنیم ولی خجالت میکشم

البته خوشم میومد الان زدم‌خوشم نیومد

من سورملینا گرفتم فوق آشغال الکل خالص.تنها ادکلنی که بوش عالی بود کرد اونتوس بود

🏴بخشودگی اهل گنه در صف محشر وابسته به یک گردش چشمان حسین❤️ است🏴
شما چی میزنین؟اسمش

DKNY میزنم گود گرل هم میزنم ولی گود گرل سلیقه ایه هرکسی خوشش نمیاد اولیرو تا الان همه گفتن خوبه

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡