2777
2789
عنوان

با شوهرم برم پیامداد بیایین📷شاتشو بذارم

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 63 پست
هنوز بهت پیام عاشقانه میده یعنی دوستت داره کش نده

دیشب پیش هم بودیم چهل و پنج دقیقه فقط انگار دیوونه ها نشسته بودیم هیییچکاری نکرد اگه کسی دوست داشته باشه یکی رو اینجوری میکنه؟

نه فیلمای مثبت۱۸تو حافظه مخفیش دیدم

حق داری ولی ببین امار را نوشته100 درصد مرد ها دیدن یا میبینند

روزی سه رکعت نماز شکر بخونید که من کنارتونم😍🫂😂خدایاشکرت♥برای هوا و اکسیژن♥برای نی نی سایت🧡برای کامنت های خنده دار😆🤍برای وجود خودم🩵برای اینکه خوشگلم💛برای اینکه حواست بهم هست❣️برای خورشید 💞برای سلامتیم❤️‍🔥برای خوراکی های خوشمزه(چایی'کاکائو'کیک تولد'لواشک و...) 🤤برای همه چیز مرسی🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبش میکنی عوضی رو 😒هر کی هم بهت گفت اشکال نداره همه میبینن بکوب تو دهنش

اصلا برام قابل قبول نیست 

آخه جوری همیشه وانمود می‌کرد که اینکار زشته و فلان که من حتی بگذره هم به این فکر نمی‌کردم نگاه کنه از وقتی باهمیم 

البته فیلما برا تاریخ پارسال بوده ولی خب اون موقع هم من تو زندگیش بودم

حق داری ولی ببین امار را نوشته100 درصد مرد ها دیدن یا میبینند

اینکه می‌دیده برام مهم نیست اینکه وقتی با من بوده دیده برام قابل درک نیست تازه میگم که خیلیییی ادعا میکرد دیدنش کار زشتیه

اصلا برام قابل قبول نیست آخه جوری همیشه وانمود می‌کرد که اینکار زشته و فلان که من حتی بگذره هم به ای ...

از یه جایی ببعد میفهمی مرده خودش هیچ ارزشی نداره

چه برسه به اینکه چکار میکنه و چی میبینه

اینکه می‌دیده برام مهم نیست اینکه وقتی با من بوده دیده برام قابل درک نیست تازه میگم که خیلیییی ادعا ...

حالا که به روش اوردی ساده نگذر تا پر رو نشه

درخواست دوستی ممنوع❌وضعیت سایت جوریه که دیگه فکر میکنمم خودمم فیکم هنوز لو نرفتم🥴

عزیزم منو نگا کن 

بعضی کاربرها پرخشم هستن و تورو از خشم پرتر میکنن 

سعی کن آروم باشی 

من میفهمم الان تو ذهن خرابت پاره چی میگذره ... 

داره سلول ب سلولت همو میخورم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
اصلا برام قابل قبول نیست آخه جوری همیشه وانمود می‌کرد که اینکار زشته و فلان که من حتی بگذره هم به ای ...

از یه جایی ببعد میفهمی مرده خودش هیچ ارزشی نداره

چه برسه به اینکه چکار میکنه و چی میبینه

قبل دلیلت میخواستم سرزنشت کنم که وقتی بحثی تموم شده دوباره پیش نکشش حتی میخواستم ضرب المثل بی ادبانه ی مادربزرگم که میگه (هرچی 💩 هم بزنی بوش بیشتر در میاد) رو هم برات بزنم ولی الان با فهمیدن دلیلت نمیدونم چی بگم کارش واقعا بد بود بهت حق میدم منم عصبی شدم حتی

بهتره اول با ی روانشناس حرف بزنی 

اگه هزینه اش رو نداری 

با همین مشاوره های رایگان صحبت کنی ... 

فقط اینجا نظرخواهی نکن ...بعضی کاربران درست راهنمایی میکنن ولی بعضی ها آتس درونت رو شعله ور تر میکنن عزیزدلم 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
عزیزم منو نگا کن بعضی کاربرها پرخشم هستن و تورو از خشم پرتر میکنن سعی کن آروم باشی من میفهمم الان تو ...

اره دقیقااا

دست خودم نیست هی چیزایی که دیدم میاد تو ذهنم وقتی به این فکر میکنم چجوری تونسته وقتی من تو زندگیم وقتی صبحش میاد با هم حرف میزنم به من دست میزنه شبش رفته بدن یکی دیگه رو دیده با یکی دیگه کارشون کرده حالم بد میشه 

وقتی به این فکر میکنم اون لحظه داشته به بدن اونا فکر می‌کرده حالم ازش بهم میخوره