2777
2789
میگن بعدش، حنا کف پاشون بگذارید و..سموم دفع میشهامامن نمیدونم

مامان من حنا گذاشته کف پاهاش

کف پاهاش سیاهه سیاه شده

میگن سموم داره دفع میشه

ممنون ک شماام گفتین بهم.

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
مامان من حنا گذاشته کف پاهاشکف پاهاش سیاهه سیاه شدهمیگن سموم داره دفع میشهممنون ک شماام گفتین بهم.

برای نوزاد اول سوال کن چطور باید بگذارید بعد ، استفاده کن، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دو‌ماهگی و با ۱۰ روز تاخیر زدم دیگه دوس ندارم کلا واکسن بزنم نمیدونم چکار کنم

حتما بزن 

با این حجم ا.فغانی غیر قانونی همه بیماری هایی که توی ایران ریشه کن شده بود برگشتن 

به خاطر یه درد کوچیک واکسن بچه اتو توی خطر ننداز

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

بنظرت بقیشو نزنه اثر اون یه دوز ک زده میره؟

بله

چیزیه ک همه میزنن

پس توکل ب خدا

درکت میکنم منم نوزاد شش ماهه دارم ک واکسن جدید زده

اما نگرانی ک فایده نداره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

الان چندین ساله این واکسن ها زده میشه چی شده مگه.چرا با جون اون نوزاد بازی میکنین.فردا خدای نکرده هزار جور مریضی میگیره 

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
حتما بزن با این حجم ا.فغانی غیر قانونی همه بیماری هایی که توی ایران ریشه کن شده بود برگشتن به خاطر ی ...

بحث دردش نیست بحث اینه تازه امسال دارن برا بچه روتا ویروس و پنوکوک میزنن ازمایشی معلوم نیست چ عوارضی داشته باشه 

بحث دردش نیست بحث اینه تازه امسال دارن برا بچه روتا ویروس و پنوکوک میزنن ازمایشی معلوم نیست چ عوارضی ...

نترس ازمایشی نیست 

اگه خواستی این دوتا رو نزن 

بگو نمیخوام 

ولی حتما بقیه رو بزن 

منم دلم نبود بزنم برای بچم ولی از ترس افغانی ها مجبور شدم همه رو زدم 

البته روتا رو هنوز نزدن ولی دو دوز پنوموکوک رو زدم 

شش ماهگیش هم دوز سومشه 

شاید روتا رو نزارم بزنن دیگه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

نترس ازمایشی نیست اگه خواستی این دوتا رو نزن بگو نمیخوام ولی حتما بقیه رو بزن منم دلم نبود بزنم برای ...

دو دلم اگه نزنم بد نباشه اگه بزنم بد نباشه کسی هم دلسوز نیست قشنگ مادرا رو راهنمایی کنه 

نترس ازمایشی نیست اگه خواستی این دوتا رو نزن بگو نمیخوام ولی حتما بقیه رو بزن منم دلم نبود بزنم برای ...

دو دلم اگه نزنم بد نباشه اگه بزنم بد نباشه کسی هم دلسوز نیست قشنگ مادرا رو راهنمایی کنه 

رترو ویروس برای اسهال شدید ک سال قبل خیلیارو درگیر کزد حدود یک هفته درگیر اسهال شدید بودن 

و پنومونی 

پسر من پنومونی ریه گرفته بود داغون شدم داغونن الان واکسنش اومده چ بهتر ک بزنن 

میگفتن واکسن گرونا نازایی میاره پس چرا واسه ما نیاورد ؟؟؟

دلتونو ی دل کنید و فک کنید ک خوب واسشون

اره زیاد راجع بهش هم توضیح ندادن 

یهویی گفتن اضافه شده 

ولی حقیقتش پنوموکوک واکسن خوبیه چون عفونت ریه فوق العاده خطرناک و شایعه 

روتا رو نمیدونم بیماری گوارشیش درچه حده