2777
2789

نه این چه حرفیه

صحبت محترمانه جوابه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره خیلی خوبحتمن بکنتا زندگیتو نابود کنی

نه اینکه اونایی که صمیمی بودن زندگیشون نابود نشده 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

ب من گفتن کم محلی نکن برو سمتش وگرنه ازت دور میشه. منم این کارو کردم هوا برش داشت فکر کرد چه پخیه طل ...

بالاخره نفهمیدیم  چی جوابه 

یکی میگه کم محلی کن یکی میگه نکن 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶
بالاخره نفهمیدیم چی جوابه یکی میگه کم محلی کن یکی میگه نکن

ب هرقیمتی بهش توجه نکن. اگ واقعن مستحق کم محلیه کم محلی کن. من دوستم بهم میگفت بکشش سمت خودت محبت کن نزار بره سمت مادرشینا، منم این کارو کردم باور کن چنااااان هوا برش داشت و فکر کرد پادشاهی چیزیه که دیگه نمیشد پایین اوردش کثافتو

فکرتو درس کن عزیزمهمین فکرت زندگیتو به نابودی میکشونه

چه ربطی داره ؟خیلیا هستن بی توجهی کنی ازت زده میشن از اونور خیلی ها هستن که توجه کنی دور برشون میداره خداروشکر من هم شوهرم اخلاقش خوبه هم وضعش نگران خودت باش 

به عنوان کسی که بابام وکیله و مامانم یه مدت روانشناس بود میگم بهتون :من خیلی چیزا دیدم و خیلی چیزا شنیدم که اگه بهتون تعریف کنم پشمی براتون نمیمونه و از همه اینا یه نتیجه گرفتم به هیچ انسانی به هیچ عنوان اعتماد نکنید❌❌❌خصوصا به بعضی از نرا و مردا اگه با کسی هستید که فکر میکنید عین شیر مادر پاکه مظلومه خیانت کار نیست آدم خوبیه و…امضای من یادت باشه من خیلی شبا بابام اومده یه چیزایی از پرونده ها دادگاهها گفته که متوجه شدم آدما شدید ترین ضربه هارو از آدمایی میخورن که یه روز بهش خیلی اعتماد داشتن و میگفتن نه بابا اون اینکار و انجام نمیده من به خاطر خودت میگم وگرنه تو اعتماد کنی بعد شکست بخوری به هیچ جای هیچ کس نیست 

بالاخره نفهمیدیم چی جوابه یکی میگه کم محلی کن یکی میگه نکن

خودشماباکم محلی جذب میشی یامحبت؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید