2777
2789

همه جوره دخالت کرد منم چاره ایی نداشتم به بابام گفتم که جلوش رو بگیره وبابامم با کلی بدی باهاش حرف زد پشت تلفن ازبابام حساب میبره 

تو تاپیک های قبل گفتم چقدر بدی بهم کرده😒

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بین خیلی هاره شدیدان جواب بدی بااحترامم فحشت میده منم به بابام گفتم وبعد اون قط رابطه کردم باهاش

خب شما قطع رابطه میکردی و تمام چرا دیگه به بابات بگی 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون
ادمای هار هر چی بترسی کوتاه بیای وحشی تر میشن

متاسفانه تا یجا هار میتونم باشم بعد بلند میزنم زیر گریه دلشو ندارم بلند زدم زیر گریه وقتی دیدم تو گریه هام سنگ دلانه فحش میده همچنان دیگه دوسش ندارم هیچوقتتت وخدا جوابشو داده تو زندگیش لایق نفرینم نیست

متاسفانه تا یجا هار میتونم باشم بعد بلند میزنم زیر گریه دلشو ندارم بلند زدم زیر گریه وقتی دیدم تو گر ...

چقد دریدس

ولی من زبون درازی دارم نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه جواب میدم در لحظه

چقد دریدسولی من زبون درازی دارم نمیدونم بگم خوشبختانه یا متاسفانه جواب میدم در لحظه

الان از خودم بدم میاد که زدم زیر گریه😔چرا گریه کردم خاک برسرم حس خوبی به خودم ندارم باید چیکار کنم 

الان از خودم بدم میاد که زدم زیر گریه😔چرا گریه کردم خاک برسرم حس خوبی به خودم ندارم باید چیکار کنم

عیبی نداره ... گریه از پاکی دله:)

هر آدمی هم ی مدله اون باید از خودش بدش بیاد ن تو 

دعواتون سر چی بود؟