2777
2789

باید برم سرکار ولی حس میکنم سرم تبدیل شده به یه بشکه آب داغ. نمیدونم این چه ویروس مزخرفیه.

بعداز ظهر برمیگردم چندین ساعت میخوابم. شام داریم. بعد به کارام میرسم. بعدشم خوابم نمیبره و تا صبح بیدارم...

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من تو رژیمم ورزش هم میکنم یه سوال داشتم .. همسرم عادت داره از سرکار که میاد یه پفک و بستنی میگ ...

امان از این مردا

کافیه بگی رژیمم

میرن با شیرینی و هله و هوله و...برمیگردن😐🥴

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خوش به حالتپس همه غذاها رو بلده...ببین واقعا خوب کم کردی و تو شش ماه اول وزن راحت میاد پایین تو دو ه ...

ممنون عزیزم تو این مورد خوبه مثلا مهمون داریم من اصلا کاری به غذا ندارم 😂😂 

ممنون که وقت گذاشتید گلم ❤️

امان از این مرداکافیه بگی رژیمممیرن با شیرینی و هله و هوله و...برمیگردن😐🥴

دقیقا 😂😂 

حالا خودش موافق رژیمه تشویقم هم میکنه بعد که بستنی نخورم میگه یه بستنی که چیزی نیس هی دلداریم میده گولم بزنه بعدش عذاب وجدان میگیرم 🤦

دقیقا 😂😂 حالا خودش موافق رژیمه تشویقم هم میکنه بعد که بستنی نخورم میگه یه بستنی که چیزی نیس هی دلد ...

همون یه بستنی چند ساعت ورزش کردن لازم داره تا کالریش از دست بره....بعدم بستنی که مواد افزودنیه کلی برا پوست ضرر داره

عزیزم مثلا زده ۱۷۰ کالری .. بعد اگر از کالری غذام کم کنم نمیشه ؟🥺

دختر مهربونم اون جدول غذایی داره درسته اما اون بستنی تو همون جدول غذایی چیزای دیگم زده.....مثلا چه قدر شکر داره چه قدر چربی داره.....به نظر من یه مدت حذف کن نتیجشو خودت میبینی....قند مصنوعی رو کامل بزار کنار

۸تا ۹/۵برم باشگاه ۱۰تا ۱۲زیست بخونم ۱۲تا۱بخوابم ۱تا ۳شیمی ۳/۱۵تا۵/۱۵فیزیک ۵/۵تا ۷ریاضی ۷تا ۷/۵زمین ۷ ...

خوش به حالت باشگاه میری امروز من خودم کمک مربیم اما امروز مهمون دارم حالم گرفته....بیدارم نمیشن صبحانه کوفت کنن ناهارم باید حاضر کنم

عزیزم مثلا زده ۱۷۰ کالری .. بعد اگر از کالری غذام کم کنم نمیشه ؟🥺

کلا سالم خوری رو شروع کن.....قند مصنوعی حذف کن به جاش قند طبیعی بخور قهوه ام هفته ای دو روز برا چربی سوزی خوبه...اما کاش قبل همه اینا قد و وزن و سابقه بیماری رو بهم میگفتی تا بیشتر راهنماییت میکردم