2777
2789
عنوان

همسرم اصرار داره دخترم بدیم بهزیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 2894 بازدید | 78 پست

عزیزم نگهداری از اون بچه واقعا سخته و توان جسمی و روحی بسیار بالایی میخواد که هر کسی از پسش برنمیاد با این وضعیت هم خودتون از پا میفتید هم زندگیتون نابود میشه هم برای اون بچه سخت تره توی اون مراکز بهتر میدونن چطور ازش نگهداری کنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چه بی رحم اید شما ها باز نوبره

حرفی نزن که زندگی انقدر بچرخونتت که خودت دچار شی

این مادر خودشم درد داره ولی چاره نداره

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
عزیزم نگهداری از اون بچه واقعا سخته و توان جسمی و روحی بسیار بالایی میخواد که هر کسی از پسش برنمیاد ...

نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم...

یعنی میتونم نبود شوهرم قبول کنم چون در شبانه روز دوتاشون واقعا ازارم میدن ولی دلم نمیاد این طفل معصوم بی پناه جایی بذارم😭😭😭

خدای من چه شرایط سختی،حتی تصورشم باعث شد اشکم دربیاد.چقد شما صبوری.

واقعا نمیدونم باید چیکار کنی،خودم مادرم جدا شدن از بچه خیلی سخته حتی اگه معلول باشه،از طرفی فشار های شوهرتون و سختی های روزانه و مطمئنا وقتی نمیمونه برای بچه بزرگترتون بزارید.فقط از خدا میخام خودش یه راه درست جلو پاتون بزاره

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
دارو هم بدبختی دارههر دارویی به هم میریزش جوری شده دارم یکی یکی کمشون میکنم تا قطع بشناثر مثبت که نم ...

خدا ان شاءالله کمکتون کنه عزیزم ،واقعا نگهداری بچه‌ها ی اوتیسم خیلی سخته ، حرف شما کاملا صحيح است بعضی داروها بیماری را تشدید می کنه .

چقدر شرایطت سخته

میدونی این بچه وشرایطش خودبخود سخت هست

اما من میدونم ومیتونم بفهمم اخلاق شوهرت خیلی سختترش کرده

چون دقیقا دارم با موجودی مثل همسر شما زندگی میکنم

هیچ وقت در کنارش آرامش ندارم

وجود همسر همراه میتونه کلی از سختیای راه کم کنه

ولی امان از روزی که هم تنهایی وهم باید یکی رو عین دشمن تحملش کنی😭

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
چقدر شرایطت سختهمیدونی این بچه وشرایطش خودبخود سخت هستاما من میدونم ومیتونم بفهمم اخلاق شوهرت خیلی س ...

میدونی مااز اول ازدواجمون باهم خیلی مشکل داشتیم بارها خواستم طلاق بگیرم اما الان بااین بچه حس میکنم متلاشی شدم

دیگه نمیتونم شوهرمو تحمل کنم 

دلم واس پسرم میسوزه ظرف وجویمو همسرنو دخترم خالی کردن...

میدونی مااز اول ازدواجمون باهم خیلی مشکل داشتیم بارها خواستم طلاق بگیرم اما الان بااین بچه حس میکنم ...

آخی عزیزم

منم از اولش مشکل دارم

مشکلمم بددهنی وعصبی بودنشه وهمینطور بددل وشکاکه

ولی تصور یک بچه مریض در کنار این موجود واقعا وحشتناکه

خدا بهت توان بده عزیزم

من میفهممت عمیقا

عزت نفس برای انسان غوغا میکند...
نمیدونم چرا نمیتونم قبول کنم...یعنی میتونم نبود شوهرم قبول کنم چون در شبانه روز دوتاشون واقعا ازارم ...

حتما که این کار براتون خیلی خیلی سخته اما در هر صورت این یک بیماری هست که نیاز به شرایط و نگهداری خاصی داره به هر حال اون مراکز شناخت و آشنایی بیشتری نسبت به این بیماری دارن و شرایط بهتری برای نگهداریش فراهم هست و مهم تر از همه اینکه شما یک فرزند سالم هم دارید که باید فکر روح و روان اون بچه هم باشید که بتونه در آرامش زندگی کنه 

ان شاءالله بتونید یک تصمیم درست بگیرید 

و به آرامش برسید 

و یه سوال اینکه اون بچه شناخت و وابستگی نسبت به شما داره؟

عزیزم خیلی شرایط سختی داری 

من حتی با خوندن درد و دلات خسته شدم..میخام بگم حست کردم که چقدر فشار روته 

ولی من یکی رو میشناختم باهمین شرایط ..آخر زن و شوهر به مشکل خوردن خانم مجبور شد ببره بهزیستی 

اوایل براش سخت بود ..ولی الان میگن عادت کرده و عید به عید میاره خونه 

وزندگیشون فرق کرده

توام تصمیم درست بگیر ..خودتم سنی نداری ..برو اونجا رو ببین باهاشون صجبت کن

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔