2777
2789
عنوان

شما کدوم پسر رو انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بزارم‌عکسشو؟دومی‌رو

دیدم عکسشونو، بد نبودن. کلا اگه به دلت نشسته و خوشت میاد خوبه اگه دچار تردیدی سخت میشه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                     وقتی به تو خیانت می‌کنند انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری. "لئو تولستوی"                                                                            تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. "اریک فروم"

دیدم عکسشونو، بد نبودن. کلا اگه به دلت نشسته و خوشت میاد خوبه اگه دچار تردیدی سخت میشه

خیلی مهربونه ها

ولی من الان ۶.۵ ساله با هیچ پسری نبودم.این بهم پیشنهاد داد اخلاقش ب دلم نشست ولی ظاهر ن

حالا نمیدونم قبول کنم یا ن

به نظرم ولی مهمه که به دلت بشینه قیافش ایشونم قیافشون بد نبود بنده ی خدا ولی درکل به خاطر قیافه با ن ...

ن ببین ن ک بدم بیاد از نظرم عادیه قیافش‌ نمیشه گف خیلی خوبه

ولی من تا الان چند ساله با هیچ پسری نبودم این پسر خوبیه نمیدونم قبول کنم یانه