2777
2789

هفته ۳۹ بارداری ام حرکت بچه قبلا خیلی زیاد بود الان هر از گاهی تکون میخوره گاهی اصلا تکون نمیخوره طبیعیه؟ 

چیای شیرین بخور ببین بازم همونطوره 

اگه اینجوریه فردا یه سر برو دکتر

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۴۰۳/۶/۱۹ تو اردو جهادی فهمیدم فندق مامان تو دلمه خدایا شکرت خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.بتام ۱۴۰ 🤍خانوم دکتر گفته که هنوز قلبت تشکیل نشده مامان🥲🧡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه چیز شیرین بخور و به پهلوی چپ بخواب ،حرکاتش رو چک کن ،چندین بار امتحان کن (سه چهاربار)اگه دیدی حرکتی نمیکنه فردا برو پیش دکترت 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
عزیزم بهتره مرتب بیمارستان بری و سلامتشو بسنجی

صبح ببینم همینجوری تکونش کم میرم سه روز دیگه تایم زایمانمه دکتر گفت هفته اخر نیازی نیست بیای مگه چیز مشکوک یا بچه حرکت نکرد بیا 

عباید بری بهداشت من ک نمیتونم ثدای قلبشو گوش بدم .روزای اخر فک کنم هر ذوز هم بری ایراد نگیرن .اگر مب ...

بهداشت کلا تا الان نرفتم الان ۳۹ هفته برم قبول میکنن؟ 

یه چیز شیرین بخور و به پهلوی چپ بخواب ،حرکاتش رو چک کن ،چندین بار امتحان کن (سه چهاربار)اگه دیدی حرک ...

همین کارو انجام دادم دوبار کلا تکون خورد ولی یک ساعت بعدش چند بار تکون خورد الان چند ساعتی میشه تکون نخورده دکترم گفت بیشتر ساعت یک شب به بعد مهم که تکون بخوره وقتی که بدن تو حالت سکون داره و میخای بخوابی 

من گفتم بری اونجا .اخه تا بخوای بری دکتر اذیت میشی.نوبت های وحشتناک دکترزنان .

قبول میکنن الان تو ۳۹ هفته برم ؟ اره میدونم اتفاقا بهداشت سر کوچمونه ولی خوب نرفتم تا حالا