به محضی که چشم روی هم میذارم یه خانم میاد با دوتا دستاش میخواد خفم کنه ببره و شدیداً بدنم سنگین میشه بعد با آوردن اسم الله و امام ها یهو ولم میکنه از خواب پا میشم
بچه ها اون خانم که میخواد بیاد خفم کنه مامانمه نمیدونم چرا مامانم زنده است ها خیلی خیلی ام به همدیگه ...
لعنت کن بر شیطان و قران رو کنارت بزار
چهارقل بخون
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
🇵🇸free palestine در راهِ تو کی ارزشی دارد این جان ما پاینده باد خاک ایرانِ ما🇮🇷 شادی روح حاج قاسم سلیمانی صلوات🕊️♥️خداوند متعال در حدیث قدسی می فرمایند: اگر بندگانِ گناهکارم بدانند که چقدر مشتاق توبه و بازگشت آنان هستم، از شدت شوق میمُردند( میزان الحكمه).
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
قرص ضد استرس نداری؟ من الان یه دونه پوکساید خوردم بلکه آروم بشم
این قرصا عوارض داره همینجوری مثل نقل و نبات نخورید عزیزان