2777
2789
عنوان

دوست داشتین الان چندسالتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 74 پست

برمیگشتم ب ۱۴ سالگیم

و ۹۰ درصد کارامو انجام نمیدادم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای نهههه سنت خیلی خوبه چرا دوس داری ۳۰ سالت باشه؟به اون سنم میرسی ایشالا.ولی به این سنی که الان هستی هیچوقت برنمیگردی دیگه.من حس میکنم ۳۰ سالم بشه از افسردگی میمیرم دوس ندارم سنم بره بالا و بالای ۳۰ و ۴۰ بشم وای🥺🥺🥺

من ۲۵ سالمه دوس داشتم دبیرستان بودم بهترین دوران زندگیم اونموقع بود.کلا دوس داشتم زیر ۲۰ بودم.زیر ۲۰ و بعدم زیر ۳۰ خوبه.ولی بالای ۳۰ برا من فاجعس میترسم ازش😔😭🤦‍♀️

من کودک درونم خیلی زیاد فعاله.از اینکه سنم بره بالا و مجبور باشم کودک درونمو سرکوب کنم میترسم😭😭

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

الان ۱۸ سالمه

به هیچ وجه دلم نمیخواد برگردم عقب

کاش الان تو یه سنی بودم ک از خانوادم دور بودم کلا

ازدواج کرده بودم با کسی ک واقعا عاشقشم

زندگی خودمو داشتم

یا مستقل بودم 

فقط یه سنی ک از خانوادم دور باشم

میشه منی که ۱۹سالم هست راهنماییم کنین مثلااا چه اشتباهی نکنیم

انتخاب رشته ای که هم آینده داره و هم علاقه بش داری

انتخاب دوستان خوب

یادگیری یه مهارت یا هنر

یه ازدواج خوب

اینا چیزاییه که اگه زمان به عقب برمیگشت با آگاهی بیشتری براشون تصمیم میگرفتم

وای نهههه سنت خیلی خوبه چرا دوس داری ۳۰ سالت باشه؟به اون سنم میرسی ایشالا.ولی به این سنی که الان هست ...

میدونی دلیل اصلیش کنکور درس امتحان 

امسال دومین سالیه موندم پشت کنکور 

خنگگگگگگ شدم هرچی میخونم نمیفهمم خسته شدم که نفهمیدن 

دوست دارم فقط بگذره