2777
2789
عنوان

خواهرام دست به سیاه و سفید نمیزنن دیوونه شدیم از دستشون

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 21 پست
ای وای بمیرم براش😭💔خدا بهتون صبربده عزیزم و پدرتونو براتون حفظ کنه ،برادر ندارید؟

خدانکنه 

خیلی داغونه😭خیلی دلتنگه

نه برادر نداریم

پدرمم همش تو خودشه و در حال گریه زاریه تو خونه هم اصلا نمیتونه کار کنه چون هیچوقت نکرده

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

خدا مادرتو رحمت کنه خدا به دلتون صبر بده عزیزم 😔🥺🖤

خاهر کوچیکا همیشه همینن اعصابتو خراب نکن

من خاهرم ۱۵ سالشه تو خونه دست به سیاه سفید نمیزنه

دیروز مادرم خونه نبود منم نبودم اون خونه بود ناهار همه چی رو گاز اماده بود فقط باید زیرشو روشن میکرد اومدم ساعت ۱ دیدم همه چی همونجا و همون‌جوری مونده دیگع خسته کوفته خودم ناهار درست کردم چون مامان بابام داشتن میومدن خونه تو راه بودن یا مثلا میری بیرون هوا تاریک شده باشه میایی اگه خونه تنها باشه فقط لامپ جایی که خودش نشسته رو روشن میکنه لامپ حیاط و پله و ... هیچی میای میبینی خونه تو تاریکی وظلمته🤦🏻‍♀️پیش مامانمم که هیچی نمیشه گفت بهش هرچی میگیم میگه درس داره به اون کاری نداشته باشین

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خدا مادرتو رحمت کنه خدا به دلتون صبر بده عزیزم 😔🥺🖤خاهر کوچیکا همیشه همینن اعصابتو خراب نکنمن خاهر ...

بخدا شوهرم دیگه صداش دراومده

من بیشتر اوقات باید خونه خودم صبحونه بدم به بچها و شهرم کارای خودنو انجام بدم نهار بزارم بعد بیام اینجا نهار برای اینا هم درست کنم و دوباره برگردم راس ساعت ۱۲ ظهر خوته خودم باشم

حالا تا زمانی که بتونم هیچ اومدیم و دو روز من نتونستم بیام بتید تکلیف اینا چی بشه

🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

من فقط یه ابجی دارم اونم دوسال از من بزرگتره و هردو ازدواج کردیم دوتا داداش کوچکتر مجرد هم داریم و از وقتی یادم میاد همیشه من تمیز میکردم وابجیم دست نمیزد الانم که میریم خونه مامانم با اینکه من شهر دورم وابجی نزدیکن به‌مامانم اینا من صفر تا صد کارا رو میکنم ابجیم دست نمیزنه ،فک میکردم همه ابجی بزرگا اینجورین 

من فقط یه ابجی دارم اونم دوسال از من بزرگتره و هردو ازدواج کردیم دوتا داداش کوچکتر مجرد هم داریم و ا ...

نه همجا ادم تنبل گیر میاد

بخدا شوهرم دیگه صداش دراومدهمن بیشتر اوقات باید خونه خودم صبحونه بدم به بچها و شهرم کارای خودنو انجا ...

یواش یواش کم کنید دیگه رفت و آمدتون رو چیزی گفتن بگین کار دارین درگیرین بهونه بیارین کم کم ببینن دیگه مثل قبل پیگیر نیستین خودشون دست به کار میشن

ابجی ۱۱ سالتون باز میشه گفت اشکالی نداره ولی دختر ۱۸ ساله یه غذا رو برا خودش نکشه نخوره بچه هم نیست دیگه من ۱۹ سالمه از ۹ سالگی مادرم اون زمانا درگیر بیمارستان پدربزرگم بود خیلی کم خونه میومد یا کل هفته رو مراقب میموند منم دوتا ابجیم ازدواج کرده بودن خودم بیدار میشدم میرفتم مدرسه کارامو میکردم لباسامو میشستم بعضی وقتا خودم غذا میپختم هرچقدر شورو بد مزه و بی نمکم میشد ولی عوضش الان همه چی بلدم باید تنها بمونن که ازمون خطا کنن یاد بگیرن وقتی ببین شما دیگه نیستین بهشون سرویس بدین مجبور میشن دست به کار بشن

تنهاشون بزارین بزار خودشون کاراشونو انجام بدن خیلی محبت کردین پر رو شدن