2777
2789
عنوان

شوهرم چندوقته ریشاشو نمیزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 93 پست
چه با حال نوشتی قسم میخورم یاد مختار افتادم به خدا قسم 🤣🤣🤣با صدای مختار خوندم کامنتت رو

خخخخ من مختارو تماشا نکردم تاحالا. اخه این مرتیکه دروغگو خیلی منو سوزوند این خانومارو احمق فرض کرده درحالی که خودش احمقه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخخخ من مختارو تماشا نکردم تاحالا. اخه این مرتیکه دروغگو خیلی منو سوزوند این خانومارو احمق فرض کرده ...

احمق جد و ابادشه 

این سوالا رو اگه پرسیدم خواستم ببینم بالاخره چه جوابی داره واسه دروغاش

عجب؟ ضدیخ نریختی؟ خخخخخخ

همین دیگه انگاری دور از جون گاگول تشریف داریم

واسه من یکی دیگه نباید گفت که سر در میارم از ماشین چون بابام داره و زیر و بمش رو میدونم....بیخیال سی‌سی جون خون خودمون رو کثیف نکنیم بهتره

خخخخ من مختارو تماشا نکردم تاحالا. اخه این مرتیکه دروغگو خیلی منو سوزوند این خانومارو احمق فرض کرده ...

من سکوت میکنم اینجور وقتا 

میگم نیم درصد کسی حقیقت رو بگه من گناهکار میشم

خیلی احتیاط میکنم

نمیدونم والا 

فیلمش قشنگه اگه روحیت حساس نیست ببین میارزه دیدنش 

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
اون عکس کامیون رو میبینی اون مال خودمهراننده خط ترانزیت اروپا هستم

دوست گرامی رو عکس سرچ بزنید مشخص میشه نتیه یا واقعیه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
من سکوت میکنم اینجور وقتا میگم نیم درصد کسی حقیقت رو بگه من گناهکار میشمخیلی احتیاط میکنمنمیدونم وال ...

نه این مشخصه دروغگوعه . قسم میخورم مردای نی نی سایت همشون فقیرن. چون مرد پولدار علاف تو این سایت نمیچرخه میره دنبال کارش . کسیم که کار کنه فقیر نمیشه انقد عقده دار بشه بگه راننده پروفایلم 🤣