2777
2789

۱۵ سالمه قدم ۱۷۰.صورتم رو پیشانیم یه فرترفتگی یکم بزرگ هست تو بچگی بوده پر پیشانیم جوش بوده و گونه هام که قرمزن رفتم دکتر جوشام رفت ولی جاهاش مونده که البته این همه باز نوبت دارم.کنار ابروهام یه فرورفتگی خط مانند داره.رو گونه هام جوشا قرمز چرکی نیست اندامم چاق ۷۴ کیلو ام رو بازو هام کامل جوش قرمز ترک پوستی اخه چراااا😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم تو فقط 15 سالته تو دوران حساسی هستی طبیعیه تو این دوران همه از نظر ظاهری مشکلاتی دارن من الان 21 سالمه تازه کم کم جوشام داره خوب میشه اینقد به خودت سخت نگیر کم کم حلشون کن مثلا رژیم بگیر برای لاغرشدن و در آخر استرس و اضطراب رو از خودت دور عامل اصلیه خیلی از مشکلاته

میشه لطفا منو تو هر تاپیکی دیدید بگید امسالم دوباره گند میزنی

راهی که برات سراغ دارم اینه که ذهنیتتو عوض کن عزیزم

میدونم سخته ولی تلاشتو بکن که از خودت همینجوری راضی باشی و خوشحال باشی و اعتماد به نفس داشته باشی و در عین حال تلاش کنی برا اینکه مثلا جوشاتو برطرف کنی یا هرکاری که میشه کرد 

هیچ ادمی بی عیب و ایراد نیست همه یه ایرادایی دارن ولی مهم ذهنته که تمرکز کنه روی نقاط مثبتت