2777
2789

نکنه منم وقتی به کراشم اعتراف کنم ،این کارو باهام بکنه و اینقدر وقیحانه باهام حرف بزنه!!! فکرش خوشی رو فرسنگ ها ازم دور میکنه

ترجیح میدم عشقمو توی دلم نگهدارم تا همیشه تصورم ازش همون مرد جنتلمن و خوش خنده بمونه!!

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر خواستی به کراش چراغ نشون بدی لطفا انقدر ناشیانه مول اون خانم رفتار نکن 

مول یه بنز چراغ بزن رد شو نه مثل یک وانت داغون با یه چراغ شکسته و یه چراغ پر پری 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

اگر گفتی و قبول نکرد لطفاً مث کنه بهش نچسب و زرت و زرت پیام نده 

نباشه اون قلبی ک بخاد غرور آدم و له کنه 

هرچیم شد ارزش خودتو پایین نیار

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

ببین اصلا به عنوان به دختر نرو سمت پسری ، هرچقدرم اون ادم خوب باشه و جنتلمن بازم اینجنس مذکره که باید بیاد جلو تو نخ و بده اگه گرفت که هیچی نگرفت هم تلاشتو کردی 

بری جلو ۹۹ درصد که میگه نه -۱ درصدم بگه اره یه روزی میزنه توی سرت

اگر گفتی و قبول نکرد لطفاً مث کنه بهش نچسب و زرت و زرت پیام نده نباشه اون قلبی ک بخاد غرور آدم و له ...

حتی غرورم اجازه نمیده با پیج خودم فالوش کنم، درسته اینجا تمام تاپیک هام و همچیم راجع به اونه، ولی خب به شدت توی دنیای واقعی مغرورم

This was just meant to be🎼you will coming back to me🎼cause this is pure love🎼cause this is pure love🎼