2777
2789
عنوان

احساس میکنم داره خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 69 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

احتمالا ازش اسکرین گرفته برای روز مبادا کاری نکرده ولی شاید بخواد بکنه اگر دوستش داری بهترین کار این ...

خیلی دوستش دارم

هر شب و روز برای سلامتیش دعا میکنم و مراقبشم اخر باید این کار رو کنه

خواهر داشتن دنبال یه عکس مشترک میگشتم اصلا قصد فضولی نداشتم یهویی دیدم شوک شدم

سعی کن عاقلانه رفتار کنی

هرچند‌من باشم چیزی نمیپرسم ولی زندگیم جهنم میشه یجورایی اگه بخوام مدام زیرنظرش بگیرم

بهتر میدونم بیخیالش بشم با تموم سختیش...اگر چیزی باشه دیر یا زود لو میره

قانون طبیعته 

خیلی دوستش دارمهر شب و روز برای سلامتیش دعا میکنم و مراقبشم اخر باید این کار رو کنه

پسرا زیاد از این کارا میکنن شاید برای دوستش فرستاده باشه شاید هم همون چیزی که گفتم برای روزی که کم محلی کنی بهش اینو نگه داشته پس سعی کن الکی دعوا درست نکنی که برای چند روز اعصاب هردوتون خورد میشه اخرش هم بعد چند روز بهم برمیگردین پس همون اول سعی کن با خشونت نری جلو