2777
2789

می‌خوام نامزدی رو بهم بزنم 

خواهرش خیلی‌ اذیتم میکنه منم افسردگی دارم و حال روحی مناسبی ندارم 

بعد از آخرین بحثی که شد سرگیجه دارم تا حالا 

خودش پسر خوبیه 

اما بهش گفتم من پام رو جایی که حرمت خودم و خانوادم بشکنه نمیزارم فردا روز هم نمی‌تونم بیام با خواهرت تو یه ساختمون زندگی کنم چون ادب و احترام بلد نیست 

اونم گفت آخه شدنی نیست چیزی که میگی(منظورش اینه کلاً از اون ساختمون نمیتونه بره جای دیگه )

منم دیگه نه تماسش رو جواب میدم نه پیامک ها رو 

به مامانم گفتم خیلی‌ ناراحت شد طفلی دلش خوش بود بعد از یه عمر بدبختی من خوشبخت میشم 😅

حتی به یک ماهم نرسید این دوره آشنایی و نامزدی ما 🙃

از اولم اشتباه بود 

شاید هم من خیلی‌ ضعیفم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

زندگی پیش خونواده شوهر اشتباه محضه

ولی اگه قراره اونجا باشید باید ارتباطات محدود باشه

هی هر روز قرار بر رفت و امد صب و ظهر و شب نباشه

دوری و دوستی 

منت بذار سر نامزدت و جوابشو بده بگو چون ناراحتم نمیخوام دلت بشکنه جواب دادم

بگو اگه میتونی کنترل کنی ک مث بقیه ادما ک از هم دورن هفته ای یک شب میریم خونه بابات،ی شب خونه بابام چون فرقی ندارن خونواده ها برام

بگو اینطوری حرمتا هم حفظ میشه

توام ب زحمت نمیفتی بخوای از اونجا بری

اسی از الان بخوای نامزذیتو بخاطر خواهرش بهم بزنی  ب خاهرش بد باختیا

همه اینا درصورتیکه پسره مقتدره و خوبه همه چیش و میتونه جلوشون وایسه

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
زندگی پیش خونواده شوهر اشتباه محضهولی اگه قراره اونجا باشید باید ارتباطات محدود باشههی هر روز قرار ب ...

نمی‌دونم چیکار کنم 

باید تا صبح تصمیم بگیرم و زنگ بزنم بهش

می دونم خیلی‌ ناراحت میشه 

و خب دوست ندارم ناراحت شه اما چاره ای هم ندارم 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

استارتر یه کاربر گفت که اگه بکشی کنار به خواهر نامزدت میبازی.😶

آخه مگه زندگیِ تو مسابقه با دیگرانه که یکی ببره یکی دیگه بباره؟! نامزدت اگه خیلی مقتدر باشه و دوستت داشته باشه حتما طرف حقو میگیره و برات کمترین تلاشو میکنه.

اگه پول نداره که نمیتونین جدا ندگی کنین، به نظر من به درد نمیخوره این زندگی. اگه داره و خرج نمیکنه که دیگه بدتر. تو عرف ما بهم زدن ازدواج بعد بچه و ابنا خیلی سخته و برای زن خیلی گرفتاری میاره. این نظر من بود. حواستو جمع کن از چاله به چاه نیوفتی. موفق باشی.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

استارتر یه کاربر گفت که اگه بکشی کنار به خواهر نامزدت میبازی.😶آخه مگه زندگیِ تو مسابقه با دیگرانه ک ...

یه واحد به اسمشه تو همون ساختمون 

خسیس نیست به هیچ وجه 

تا همین جا هم طرف من رو گرفته 

اما من حرفم رو گفتم 

من با خانوادش مشکلی ندارم اما خواهرش خیلی‌ ناراحتم میکنه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
یه واحد به اسمشه تو همون ساختمون خسیس نیست به هیچ وجه تا همین جا هم طرف من رو گرفته اما من حرفم رو گ ...

مجرده خواهره؟ اون واحدو بفروشه یجا دیگه بخرین.

این خواهر پس حرف پدری مادری بزرگتری حالیش نمیشه چنتا تف بکنن تو روش که کاری به زندگی بقیه نداشته باشه؟ چقدر بدم میاد ازین آدما مخصوصا خواهرو مادر شوهر.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    المسلم من سلم المسلمون من لسانه و یده: مسلمان کسی است که دیگر مسلمانان از دست و زبانش در امان باشند.

مجرده خواهره؟ اون واحدو بفروشه یجا دیگه بخرین.این خواهر پس حرف پدری مادری بزرگتری حالیش نمیشه چنتا ت ...

بچه هم داره منتها با خانوادش تو یه ساختمون زندگی میکنن 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
بچه هم داره منتها با خانوادش تو یه ساختمون زندگی میکنن

چی کارت میکنه دقیقا؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی کارت میکنه دقیقا؟

متلک میندازه تحقیرم میکنه

آخرین بار هم بهم گفت فرق داره آدم تو دامن کی و تو کدوم خانواده بزرگ بشه 💔

چون از نظر مالی ضعیفیم این حرفا رو میزنه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

😐😐😐پیش همه میگه پتیاره؟

کسی جوابشو نمیده مگه؟ مشکلش دقیقا چیه خب؟ 

مادر پسره و خوب باشن باید جمعش کنن.

همین الان کاش دم دستم بود دست مینداختم دهنشو ازین سر تا اون سر جر میدادم خراب خانمو.

اخه مگه میشه خانواده خوب باشه بازم کارشو ادامه بده.

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😐😐😐پیش همه میگه پتیاره؟کسی جوابشو نمیده مگه؟ مشکلش دقیقا چیه خب؟ مادر پسره و خوب باشن باید جمعش ک ...

بدبختی اینه زنگ زدم گفتم می‌خوام نامزدی رو بهم بزنم قبول نمیکنه😔

وطن ای مادر غم دیده ام🥀