2777
2789

خیلی از اینکه جاریم همش خونه مادر شوهرمو ناراحتم  از اینکه خیلی پروعه 

نامزدم زیر پتو پاهاش کرد چون سرد بود یهو دیدم اومد کنارش نشست اونم پاهاش کرد زیر پتو گفت چقدر سرده داداش

حالا نخوردتش که.

امضام خیلی مهمه... خیلی مهم تر از مهم.حتما بخون.                                                                                                                                                            

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم جاریم همینجور بود هر جا شوهر من بود با شوهر خودش میرفت لم میداد رو شوهر من. یکبار به شوهرم گفتم وای به حالت اگر یکبار دیگه اومد لم داد بهت تو بلند نشدی بری جایی دیگه میدونی چکار میکنم 

فقط این نیست وقتی مخاد پاشه با من صبحانه بخوره میبینم رفته ساندویچ کرده بیا بخور جلوش لباسهای بد می ...

نمیدونم والا چیبگم

امضام خیلی مهمه... خیلی مهم تر از مهم.حتما بخون.                                                                                                                                                            

فقط این نیست وقتی مخاد پاشه با من صبحانه بخوره میبینم رفته ساندویچ کرده بیا بخور جلوش لباسهای بد می ...

بگو خودت رو‌جمع کن عنتر 

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

منم جاریم همینجور بود هر جا شوهر من بود با شوهر خودش میرفت لم میداد رو شوهر من. یکبار به شوهرم گفتم ...

آخه این لامصب یماهه خونه اوناست شوهرم سربازه 

منم همیشه که نیستم ببینه 

بگم بنظرت به شوهرم 

آخه این لامصب یماهه خونه اوناست شوهرم سربازه منم همیشه که نیستم ببینه بگم بنظرت به شوهرم

اره بگو چهار چوب زندگیت رو‌کنترل کن

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بگو خودت رو‌جمع کن عنتر

این کارو می‌کنه مخام بهش چیزی بگم شوهرم میگه گناه داره اون بخاطر اینه که داداشم رفته سربازی 

اصلا نمیره خونشون از این حرص میخورم 

هر جا شوهرم میشینه با یک تاپ راه می‌ره می‌ره میشه کنارش شروع می‌کنه داداش داداش گفتم