2777
2789
عنوان

گفت هرجور بگی ثابت میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 31 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ارع بهش بگو تو بااین سابقه درخشانی که داری و بین این همه دختر چرا دست گذاشتی رومن گونی خان🤣🤦‍♀️

اونم میگه چون از تو ساده تر هنوز به پستم نخورده

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
آخه خیلی دوسش دارم چیکار کنم

گفتم باهاش وارد رابطه شو دیگه

وارد رابطه نشی تا اخر عمرت تو چشمت ارزشمند میمونه ولی وارد رابطه شی انقدر تاکسیک بازی سرت درمیاره و اذیتت میکنه از چشمت میفته با ذات واقعیش اشنا میشی 

خیلی دوسش دارم ولی حیف که سابقه خوبی نداره

بگو برو رو پیشونیت اسم و فامیل و کد ملیمو تتو کن🤣

ولی جدای از شوخی اخه راه اثباتی نداره تو مدت طولانی فقط میشه دید هنوز خصلتشو داره یا نه ولی به نظرم کسی که لاشی بودن رو چشیده نمیتونه خیلی راحت تغییر کنه

بگو برو رو پیشونیت اسم و فامیل و کد ملیمو تتو کن🤣ولی جدای از شوخی اخه راه اثباتی نداره تو مدت طولان ...

میخوام یه مدت بعد از اینکه وارد رابطه شدم امتحانش کنم که اگه خیانت کرد دیگه ادامه ندم چون نمیخوام وابسته شم