2777
2789
عنوان

گفت هرجور بگی ثابت میکنم

275 بازدید | 31 پست

پسری که دوسش دارم بهم پیشنهاد  دوستی داده قبلا ادم لاشی بوده ولی ادعا داره که دیگه حوصله این چیزا رو ندارم 

من میخوام بهش یه شانس بدم بهش گفتم از کجا بفهمم خیانت نمیکنی گفت هرجور بخوای ثابت میکنم 

جوابشو چی بدم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه سوال میپرسم جدی باشیا😂به نظرت بپرسم چی باعث شد از من خوشت بیاد؟

ارع بهش بگو تو بااین سابقه درخشانی که داری و بین این همه دختر چرا دست گذاشتی رومن گونی خان🤣🤦‍♀️

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

یه سوال میپرسم جدی باشیا😂به نظرت بپرسم چی باعث شد از من خوشت بیاد؟

من یه خواستگار خارجی داشتم ازش اینو پرسیدم هنوز که هنوزه پیامشو دارم 

You know that there are very beautiful girls around me but still I want to marry you because there is no evil in you. You are beautiful from the heart which is a very special thing because people get bored with external beauty but never with the beauty from inside.

این پیام دلیل اصلی این شد که هنوز اعتماد به نفس ندارم

وای خیلی باحالی😂🤣اینو بگم فرار میکنه بیچاره🤣

قربونت😉

به درک بزار بره چیزی که زیاده پسرهههه🤣

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃