2777
2789
عنوان

ملاک پور چطور چطوره

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 54 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تدریس اش خوبه تا چند درصد میرسونه؟

ببین کنکور الان درصدی نیست که بگی فلان درصد حتما باید بزنی سال ۱۴۰۲ رتبه یک تقریبا شصت درصد ریاضی رو زد الانم با وجود نهایی خب قضیه فرق می کنه درکل بستگی به سختی کنکور داره ولی  میرسونت به کنکور و اگه باهاش همراهی کنی در حد رشته های تاپ درس میده و کار می کنه

ملاکپور خوب درس میده شما راضی بودید کمکتون کرد برا مفهوم ؟

آره من از نحوه درس دادنش راضی بودم.

سر کلاس هم خوب گوش می‌کردم.

البته الان که فکر کردم به جز ملاک پور دو ماه هم با ملک نیازی کلاس رفتم. 

ولی اصل ماجرا تست تست و تسته.

مطمعن باشم باهاش کار کنم؟

نه عزیزم بهت گفتم که نحوه ارتباط گرفتن آدما با هم فرق داره 

مثلا برادر خود من نمی‌تونه باهاش ارتباط بگیره

قبل از عجله برای انتخاب استاد حتما باید نمونه تدریسش رو ببینی تا خودت انتخاب کنی

آره من از نحوه درس دادنش راضی بودم.سر کلاس هم خوب گوش می‌کردم.البته الان که فکر کردم به جز ملاک پور ...

ببخشید وسط تاپیک این سوال بی ربط رو می پرسم😬

بنظرتون اگه از اول ترم زبان بخونم می تونم نمره خوبی بگیرم؟ من زبان انگلیسیم خوب نیست آخرین بار برای نهایی زبان خوندم همش استرس زبان دانشگاه رو دارم همه هم میترسوننم🥲