2777
2789
عنوان

دیگه هیچ دکتری رو قبول ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 48 پست
کدوم شهرید؟ واقعا درک میکنم

زاهدان 

ممنونم عزیزم 

دکتر رحمانی خاک بر سر الهی که خیر نبینه

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
من باسهمیه به شدت مخالفم سهمیه روبدن برامهندسی بدن براصدتاکوفت وزهرماردیگه ولی براپزشکی ندن پزشکی با ...

فکر میکنی با همون مهندسی جون مردم درگیر نیست؟ اخرش بشه مترو پل و سر پل ذهاب؟ سهمیه نباید وجود ذاشته باشع

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر میکنی با همون مهندسی جون مردم درگیر نیست؟ اخرش بشه مترو پل و سر پل ذهاب؟ سهمیه نباید وجود ذاشته ...

ببین هرکارکنی ایناسهمیه رومیدن ولی بین بد وبدتر بایدیکیوانتخاب کردحداقل پزشکی ندن

ببین هرکارکنی ایناسهمیه رومیدن ولی بین بد وبدتر بایدیکیوانتخاب کردحداقل پزشکی ندن

‌واقعا عادلانه نیست واقعا من اطرافم پر از پزشکه و دانشجو پزشکی پرر همکلاسیام هستن اکثرشون خیلی از بیماری هارو نمیدون درست چیه حتی 

من بعداز فوت خالم این حسو دارم،فوق تخصص بود اون به اصطلاح دکتر دارویی که برای سرطان بایدمرحله آخرایت ...

دقیقا همین اتفاق واسه عمه من هم افتاد با این تفاوت ایشون قندشون بالا بود دکترم همون اول براش انسولین نوشته تا تزریق بشه بعد چند وقت بدن به انسولین عادت کرد و باعث مرگ عمم شد بعد ها از پزشکان دیگه شنیدن اگه داروی ضعیف تر اول مصرف می‌شده امکانش بوده که تو ۱۵ سالگی عمم نمیره

دقیقا همین اتفاق واسه عمه من هم افتاد با این تفاوت ایشون قندشون بالا بود دکترم همون اول براش انسولین ...

خیلی سخته عزیزت بخاطر بی سوادی کسی دیگه ازدستت بره،وای که چقدر سخته هنوز بعداز چهار سال فراموشش نکردم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
‌واقعا عادلانه نیست واقعا من اطرافم پر از پزشکه و دانشجو پزشکی پرر همکلاسیام هستن اکثرشون خیلی از بی ...

بعدطرفوتوبیمارستان میکشن اسمشم میزارن قصورپزشکی خوبه والا قبلشم ازادم امضامیگیرن اگه مردی به ماربطی نداره 

بعدطرفوتوبیمارستان میکشن اسمشم میزارن قصورپزشکی خوبه والا قبلشم ازادم امضامیگیرن اگه مردی به ماربطی ...

من رفتم دکتر بهم میگه خانم اول موهات کن داخل حجابت رعایت کن تو دیگه بخون تا ته

خیلی سخته عزیزت بخاطر بی سوادی کسی دیگه ازدستت بره،وای که چقدر سخته هنوز بعداز چهار سال فراموشش نکرد ...

اره واقعا سخته من که عممو تا حالا ندیدم ولی خاطراتی مامان بابام تعریف میکنن میشخ فهمید چقدر براشون سخته

دقیقا همین اتفاق واسه عمه من هم افتاد با این تفاوت ایشون قندشون بالا بود دکترم همون اول براش انسولین ...

شوهرعمه من فشارش بالابود همه خبرداشتیم این حالش بدشدرفت دکتربراش سرم نوشت بعداونجاتزریق نکردگفت حالم خوب نیست میرم خونه برام میزنن آشناهام هیچی این اومدعموم اومدسرمووصل کنه گفت توفشارت بالاست چرابهت سرم قندی داده 

اگه زده بودسکته میکرد

من یه حمله چشمی داشتم هنوز نه میتونن بفهمن ام اس هست یا نه رفتم این همه پول نوار عصب دارم دیدم بی نه ...

مخصوصا موردهایی که تشخیصی هست مثل نوار و آزمایشگاه و مراکز تصویربرداری و..خیلی زور داره