2777
2789
عنوان

جاریم و حواهرشوهرم اصلا به من محل نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 26 پست
دارم تلاش میکنم اصلا برام مهم نباشه فقط واکنشم چی باشه اینا وقتی تحویلم نگیرن خونه مادرشوهرم

دوری و دوستی از این همه نزدیکی با خانواده شوهر بعداً هزار حرف و حدیث در میاد 

در گذر زمان متوجه میشی 

ناراحتید؟ غمگینید؟ احساس دلتنگی می کنید؟
من فقط به اندازه یک دعا با شما فاصله دارم. با من حرف بزنید.
-خدا

نمیتونی به زور خودتو به اونا تحمیل کنی 

باهاشون تفاوت داری اونا تورو نمیخوان زور که نیست

توکه ایرادی نداری فقط با اونا هماهنگی نداری با باید غلامشون باشی یا برای حفظ احترام سرسنگین به زندگیت ادامه بده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دارم تلاش میکنم اصلا برام مهم نباشه فقط واکنشم چی باشه اینا وقتی تحویلم نگیرن خونه مادرشوهرم

این جور صمیمیت ها گندش در میاد خوشحال باش ک قاطی شون نیستی . ی کتاب ببر وقتی اونجایی مشغول باشی 

و تینکه کمتر برو وقتایی ک اون نیست برو 

مینیمال 
اره مجرده به همه دوستانم گفته فقط یه داداش و زنداداش داره که منظورش جاریمه آخه مگه من چیکارش کردم

یه روزی به حساسیتای الانت میخندی بخدا جدی میگم دور نیست اون روز صبر کن فقط

تو قرار نیست به همه کس وهمه چیز واکنش نشون بدی

عادی باش 

تلویزیون گوشی حرف زدن با همسر و غذا و میوام بخور و بیا

اصن نگاهشونم‌نکن عارت بیاد

اره مجرده به همه دوستانم گفته فقط یه داداش و زنداداش داره که منظورش جاریمه آخه مگه من چیکارش کردم

خواهر شوهر خواهرمم اینطوری بود با عروس کوچیکه خیلی مچ بودن خواهرمم اصلا آدم حسابشون نمیکرد خونه مادرشوهرم با شوهر خودش حرف میزد وقت میگذروند بعد یه مدت خواهر شوهره ازدواج کرد اونیکی عروس رو دیگه ول کرد کلا اینم ازدواج کنه سرش گرم شوهرش میشه

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
فکر نکنم خواهرشوهرم از اون میترسه و بیش از حد بهش احترام میزارره

پس شک نکن ب زودی گندش در میاد اساسی 

فقط ی چیز بگم منم جاریامچند ماهی  با هم خبلی صمیمی شده بودن   این سری ک دیدمشون با هم سرد بودن و نیش دار حرف میزدن بشبن و تماشا کن

مینیمال