2777
2789
اهان موفق باشی کنکور میدی یا علاقت یه چیز دیگه هست ؟

حقیقتا سزد شدم از همه چی کلا ولی هدفم دندونه نیدونم مسخرست با این وضعیتی ک الان دارم اینو میگم ولی خب تلاشمو میکنم کنکورم خوب بود ولی بخاطر نداشتن دیپلم و علاقه ای ک به رشته ها نداشتم نرفتم کلا میخوام بمونم تا دو سال دیگ با آرامش برم جلو بعد ک بول شدم کنکور بدم چون واقعا کار خاصی ندارم تو خونه پدری ک بخوام انجام بدم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حقیقتا سزد شدم از همه چی کلا ولی هدفم دندونه نیدونم مسخرست با این وضعیتی ک الان دارم اینو میگم ولی خ ...

میخوای ۱۴۰۵ کنکور بدی چی کار کنی این یه سالو منم وضعیت درسیم خوب نیست اصلا تست اینا هم اصلا نزدم به احتمال زیاد ۱۴۰۵ کنکور بدم باز؟

یکم زود تر تاپیک می زدی 🙂

من پارسال جمع بندی نهایی مصلایی ها رو دیدم 

عالی بود 

18/5 شدم 

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

میخوای ۱۴۰۵ کنکور بدی چی کار کنی این یه سالو منم وضعیت درسیم خوب نیست اصلا تست اینا هم اصلا نزدم به ...

اره عزیز تا ک قبول نشدی همش کنکور بده ولی حواست باشه یجور جواب ندی ک مثل من پیرا روزانه بیاری نتونی تا دو سال کنکور بدی من حتی کنکور زبان هم قبول شدم نرفتم همه دارن بهم حرف میزنن ک چرا این رشته های خوب رو آورد نرفتی ولی من خودمو میشناسم تا چیزی باب دلم نباشه انجام نمیدم مثلا الان تجربی دوست دارم درسته برام سخته ولی نگاه هر چی زمین میخورم باز میگم عب نداره طول بکشه ولی با آرامش بخاطر علاقه ولی اگ مثلا انسانی بودم یا ریاضی عمرا بعد ی شکست پا میشدم

یکم زود تر تاپیک می زدی 🙂من پارسال جمع بندی نهایی مصلایی ها رو دیدم عالی بود 18/5 شدم

ولا افرین چقدر خوب کجا میتونم گیر بیارم؟میدونم الان وقتش نیس ولی برا ترمیم میخوام

ولا افرین چقدر خوب کجا میتونم گیر بیارم؟میدونم الان وقتش نیس ولی برا ترمیم میخوام

بزن تو گوگل میاره 

شب امتحان نهایی شیمی مصلایی 

مال 1401 هست

هم خلاصه درس میده هم سوالای نهاییی سالای قبل رو حل میکنه 

بعدم خودت 1401 به بعد رو حل کن واسه تمرین

ریشه های ما به آب💙 شاخه های ما به آفتاب☀  ما دوباره سبز خواهیم شد🌱                                       لطفا اگر کتاب و پادکست خوب می شناسید بهم معرفی کنید 📚

مرسی عزیزم

ببین من از هفته دو بهمن مدرسه نمیرم بشینم نهایی ها رو بخونم خوب بدم ۱ تیر شروع میکنم واسه کنکور اگه خواستی در خواست دوستی بدم استادهارم معرفی کنم باهم پیش بریم ؟

یکم زود تر تاپیک می زدی 🙂من پارسال جمع بندی نهایی مصلایی ها رو دیدم عالی بود 18/5 شدم

دمت گرم پیداش کردم شیش ساعته همون فصل های اول رو توضیح بده برام کافیه چیزی خاصی لازمه حفظ کنم براش چیکار کردی تو؟