2777
2789
عنوان

توروخدا یه لحظه فقط مذهبیا بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 53 پست
اینجا جوابها احساسی هست مطمئن باش نتیجه درستی نمیگیری فردا از مرجع تقلیدت بپرس اگر هم نداری از حرم ا ...

البته 

قرآن خودش یک موسیقیه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینجا جوابها احساسی هست مطمئن باش نتیجه درستی نمیگیری فردا از مرجع تقلیدت بپرس اگر هم نداری از حرم ا ...

مامانمم مثل شما همینجوره واسه همین ترسیدم میگم شاید یه ربطی به ماورا داشته باشه چون میگن اشخاصی که جن زده میشن صدا اذان پخش کنید براشون اذیت میشن 

دقیقا صوت قران خودش لذت بخشه و خیلیا به اصطلاح از خود بی خود میشن پس حکم این چیه

به نظرم منظور از خود بی خود شدن رو متوجه نشدی 

درباره اش مطالعه کن 

البته قرآن خودش یک موسیقیه

کلام خداست و یه ریتم خاصی داره انگار کلمات موزون هستن وزن دارن وقتی دقت میکنی میبینی با نظم خاصی کنار هم قرار گرفتن

اگه دوبه شک هستی این خیلی خوبه شک راه رسیدن به ایمان هست

هیچ چیزی بدون علت به قلبت رجوع نمیکنه این قلبت هست که مردد شده نه مغزت 

حتما سوال کن به نتیجه برس چه بخوای این موسیقس رو شروع کنی چه نخوای ولی به جواب صحیح برس

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
والا هرچی نگاه میکنم چیزی ننوشتن یا نوشتن غنا یا ازخود بیخود شدن

فقط در همین حد میدونم و بگم که پیانو بیکلام منطقا و شرعا مشکلی نداره 

البته قرآن خودش یک موسیقیه

معذرت میخوام من اشتباهی به شما ریپ زدم ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

یا قمر بنی هاشم 

تا چ حد اخهههههه

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓