2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اطراف من فعلا اینطوریه که دهه هشتادیا برای ازدواج توی صدر جدولن دیگه شما رو نمیدونم...

اطراف من دهه هشتادیا یا دانشجو هستن یا توی کار هستن و یا سرباز هستن...

بله ادما معمولا طبق اطرافیانشون میسنجن...

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

اطراف من دهه هشتادیا یا دانشجو هستن یا توی کار هستن و یا سرباز هستن...بله ادما معمولا طبق اطرافیانشو ...

بله درسته 

منم کلا مخالفم چون از نظر من زود و این بازه ی سنی افراد معمولا درگیر درس و دانشگاه و کار میشن منم برام عجیب بود که چطوری اقدام میکنن و مصمم هستن

بله درسته منم کلا مخالفم چون از نظر من زود و این بازه ی سنی افراد معمولا درگیر درس و دانشگاه و کار م ...

هیچ وقت نمیشه برای کسی تعین تکلیف بکنید...

زمانی که یاد بگیرید روی زندگی خودتون تمرکز کنید و برای بقیه کمتر امر و نهی کنید اون موقع بالغ  و بزرگ میشید و موفق میشید...

هیچ کجای دنیای ما نگفته فلان سن باید برای فلان کار یا اقدام باشه...

از کجا معلوم ازدواجی که الان میکنه بهترین ازدواجشون نباشه؟؟ از کجا معلوم بعدا ازدواج کرد بدترین کیس گیرش بیاد و یا در کل کیسی گیرش نیاد؟؟

درسته ازدواج و روابط این روزا درست نیست...

ولی اینارو میگم بدونید ما در جایگاهی نیستیم بگیم افراد چیکار بکنن یا نکنن

هزاران شخص بودن توی این سن ازدواج کردن خوشبخت شدن هزاران نفر هم بودن بدبخت شدن

من و شما تصمیم نمیگیریم

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

هیچ وقت نمیشه برای کسی تعین تکلیف بکنید...زمانی که یاد بگیرید روی زندگی خودتون تمرکز کنید و برای بقی ...

الان من برای کسی تعیین و تکلیف کردم؟؟

منم فقط نظرم رو گفتم ، پیامم رو بخونید منظوری نداشتم ، شما نظرتون رو گفتین منم همین طور چیزس غیر از این بوده؟