2777
2789
حالا جدای از شوخی من بچه بودم با یکی آشنا شدم و بقولی رل زدم😅۱۴سالم بود۱۸ ۱۹ سالگیمم ازهم جدا شدیم ...

خب یه ریکشنی نشون بده شاید دوباره زمونه وصلتون کرد به هم

تو چقدر منی من حتی سوابق و نتونستم با گوشی بزنم از ترس😂

واای منم تازه گفتند جای درستی برید وگرنه اشتباه ثبت نام کنید از جلسه کنکور بیرون تون میکنند 😐😂منم بخدا ترسیدم گفتم ولش کن هعی خدا امسال قبول شم راحت شم 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی ازدواج در کل به قسمته خیلی از اهه هفتادی ها ام هنوز مجردن اما مامان من متولد دهه هفتاد دخترش که ...

پناه بر خدا

تو چن سالته مامانت چند؟

من و مامانت هم دهه هستیم وای پیرشدم رفت😂

من ۷۹

واای منم تازه گفتند جای درستی برید وگرنه اشتباه ثبت نام کنید از جلسه کنکور بیرون تون میکنند 😐😂منم ...

انشالله به ارزوت برسی عزیزم 😍❤

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
پناه بر خداتو چن سالته مامانت چند؟من و مامانت هم دهه هستیم وای پیرشدم رفت😂من ۷۹

پناه بر خدا 

مامانم متولد ۱۳۷۰

خودم متولد ۱۳۸۵

نه پیر نشدی 😂❤

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
پناه بر خداتو چن سالته مامانت چند؟من و مامانت هم دهه هستیم وای پیرشدم رفت😂من ۷۹

😂 من امشب متوجه شدم عقد یکی از پسرای فامیله متولد ۸۳ هستش بعدش دیگه کلا محو شدم.....🙆

خب یه ریکشنی نشون بده شاید دوباره زمونه وصلتون کرد به هم

اون دزفوله

ازهم دوریم چیکارکنم مثلا

قبلا خیلی تلاشمو کردم اما نشد.خب منم یه غروری دارم تا یه حدی میتونم خودمو کوچیک کنم

لعنتی باباش که ازدواج کرد سهم اینارو از لج مادرش نداد اینم یه آدم دیگه شد کلا... گندش بزنن باباهه رو

ولی خب آمارشو دارم همیشه از پلای ارتباطی قدیم😅💔