2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم امروز رفتم سوابق تحصیلی برام نداشته بود 😂😂شانس آوردم نمی‌رفتم نمی‌تونستم کنکور بدم

عه منم کردم چقدر ازت گرفت هذینه😂

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
عه منم کردم چقدر ازت گرفت هذینه😂

😂😂✔️گفت امسال ۷۰ تومان شده سوابق تحصیلی فقط هزینه اش پارسال ۵۰ بود کلا گفت هرساله بیشتر میشه حالا اون بقیش که بماند تازه معدلم به نمره کمتر نوشته بود دیدم اونجا سکته کردم بخدا کارم به کجا رسیده بخاطر یه نمره داشتم میمردم 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈

😂😂✔️گفت امسال ۷۰ تومان شده سوابق تحصیلی فقط هزینه اش پارسال ۵۰ بود کلا گفت هرساله بیشتر میشه حالا ...

از من ۱۰۰ گرفت 

ببین میگم من اول ثبت نام کنور کردم بعد دو روز سوابق تحصیلی د ثبت کردم و فقط بهم یه برگه داد آیا باید تو برگه ثبت نام کنکورم چیزی اضافه بشه ؟

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
خب عقیده هامتفاوته به نظرمن خوبه

بستگی به ادمش هم داره واقعا من ۱۸ سالمه ولی رفتارام مثل ۱۰ ساله هاست 😂😂😂بعضی ها ولی واقعا اره قشنگ درکشون میرسه 

کـی مثـل خــودم دـلــبر لـــجـبــاز داره✨🌈