2777
2789
عنوان

پدرشوهر احمقم تو جمع خرابم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 60 پست
برای منم خیای سخت بود چقدر با همسرم دعوا کردیم سر همین خواهرش تازه همسر من خیای منطقیه و حرف گوش مید ...

وای با چه فتنه ای طرفی خدا کمکت کنه

ای که دستت میرسد کاری بکن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم عزیزم تو قوی باش موفق شو از بچه هاش موفق تر خودتو اثبات کن اونوقت ببین چه احترامی بهت بذارن

سنگ میندازه جلوی موفقیتم 

میره به همسرم میگه چرا زنت درس میخونه مگه به پول نیاز داریم ما 😐

نه فقط بهم پیام دادم نوشت من معذرت میخوام

شما خودت بهتر میدونی ولی به نظرم بهتره چند بار شوهرت جواب بس احترامی شو بده حداقل بگه دستتون درد نکنه اینطوری پدرشم بخاطر ناراحتی پسرشم شده کمتر بهت توهین میکنه 

به خر اگه الماسم‌بدی بازم یونجه میخواد بحث لیاقته😏😏😏
خب چرا؟ عجیبه. معمولا مادر شوهرا از عروسشون متنفر میشن

یه مادرشوهر دارم خانوووووم باوقار متین مودب

حیفه مادرشوهرم با این عتیقه ازدواج کرده حیف واقعا 

چراش خیلییییی مفصله 

همسر من مشکل باروری داره منم نشستم به همسرم گفتم بیا بریم دنبال دارو و درمان بعد اینو رفت گذاشت کف دست پدرش 

پدر نامحترمش زنگ زد به من هرچی از دهنش در اومد گفت(خب قبول کردن این که بچشون مشکل به این بزرگی رو داره خیلی براشون سخت بود) اخرش گفت تو که عددی نیستی ۴۰ تا بهتر از تو رو برا پسرم میگیرم من باز سکوت کردم یه عالمه هم به خانوادم توهین کرد بعدددددد اومد خونمون همه چی تموم شد رفت 

بعد یه مدت اومدن سر یه چیزی بحثمون شد هرچی جهاز داشتم رو شکوند منم از خونه پرتش کردم بیرون 

از همینجا با من دشمنی داره

شما خودت بهتر میدونی ولی به نظرم بهتره چند بار شوهرت جواب بس احترامی شو بده حداقل بگه دستتون درد نکن ...

اوووووووو 

یه دیوونه ایه بیا و ببین 

یه پیام نوشتم بالا هست اونو بخون 

سنگ میندازه جلوی موفقیتم میره به همسرم میگه چرا زنت درس میخونه مگه به پول نیاز داریم ما 😐

آدمای قدیمی اکثرا همینجوری فکر میکنن 

ترسو هستن میترسن سری تو سرا دربیاری دیگه پسرشونو تحویل نگیری 

کلا از عروسی که درس میخونه یا بچه نمیاره میترسن در صورتی که این افکار منسوخ شده کسی که نخواد بمونه تو زندگی با دیپلم و سه تا بچه هم می‌ذاره می‌ره 

کمتر باهاشون تو جمع صحبت کن یا نظر بده دیگه شناختیشون من تو جمع در مورد میوه و غذا حرف میزنم یا چهره فلان بازیگر چون غیر این حرفی نظری بدی بدشون میاد 

خانواده شوهر هیچوقت مثل خانواده خود آدم نمیشه که هر چی بگیم تازه قربون صدقمونم برن 

😑😑😑 باورم نمیشه خدا صبرت بده

الان همسرم سربازه 

ماهی ۵۰ تومن ازش پول میگیریم 

فقط اینجوری دلم خنک میشه 

داره حمبالی میکنه جون میکنه بخاطر ما 

متنفرم ازش