2777
2789

الان بعد شش هفت سال دیگه انقدری برام مهم نیس میگم به درک هرچی بشه،خودم عزیزم یا وسیله هام،کهنم شد،شد

اره درسته 

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همه این شکلین

مادر من ۱۰ سال روکش مبلاشو ور نداشت گفت کثیف میشه

فقط وقتی مهمون میومد ورمیداشت😅

بعد ده سال گفت بدرک خودمون مهمیمم ولی اون مبلا الان حسابی کعنه شدن و فکر خریدن مبل جدیده😂

تا یه وسیله ای دارین استفاده کنین خدایی این چ وضیه

باز مثلا ظرف اینا باشه حق میدم

میشکنن گرونه

ولی مبل اخه دیگه....

اونا کهنه میشن ولی عوض خونت و حال خودت نو میشه 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

منم وقتی دلم نمیاد از عطرهام بزنم یا لباسای خوبمو بپوشم میگم شاید عمرم کم باشه اونوقت زن دوم یا کسای دیگه از وسایلام استفاده کنن اونم شاید چندششون بشه

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
وای منم دارم جهاز میخرم باورت میشه از الان روفرشی خریدم؟😔❤️اخه خیلی همچی گرونه میترسم خراب شه 🥲قهو ...

خخخ مثل اولای من ،عزیزمم رعایت خوبه اما کلا دست نزنی نکنه خراب بشه فایدش چیه خیلی وسیله ها از بزگترامون مونده شاید مال پنجاه یا شاید بیشترسال پیشه ادماش مردن وسیله ها موندن

منم وقتی دلم نمیاد از عطرهام بزنم یا لباسای خوبمو بپوشم میگم شاید عمرم کم باشه اونوقت زن دوم یا کسای ...

دقیقا من یه دوتا عطر داشتم که چهااارسال داشتمش شایدم بیشتر براخودم گیف میکردم اما اگر خیلی قناعت هارو نمیکردم شوهرم تلاش بیشتری میکرد برا اینکه حقشو از برادرش بگیره وزمدگی راحتتری داشتیم

خب دارم میکنم دیگه مثل قبل نیست اما اینم بگم ازمدم بیفتن نباید پول باشع عوصش کنی؟

اون که اره

ولی مثلا فکر کن ماشین لباسشویی پونزده سال پیش الان واقعا بکار میاد؟کارایشش مال همون پونزده سال پیشه

و اینکه کلا وسایل برقیو چند سال استفاده نکنی خود به خود موتورشون خراب میشه ینی استفاده نکردن یا کردن تو براب با از کار افتادنشونه حداقل استفاده کن لذتشو ببری خرابم شد بعد چند سال خدا بزرگه از قدیم کن وسایل کهنه رو بندازی بره جدیدشو خدا میرسونه

شماهم به خوشی استفاده کنین همیشه به یاد داشته باشید حیف وسیله نیست حیف عمر انسانه