2777
2789
عنوان

ترس اجتماع استرس بدبختی

67 بازدید | 8 پست

خیلی خستم ، یه سری ویژگی های روحی روانی دارم که خیلی اذیت کننده است

مثلا وفتی با کسی بعد از مدت طولانی روبه رو میشم از شدت خوشحالی شروع به لرزیدن میکنم 

یا وقتی بخوام چیزی رو مطرح کنم  یا کمکی بخوام خجالت میکشم و میلرزم 

اگه تو یه جمع جلوی همه بخوام حرف بزنم میلرزم 

این لرزش کم نیست ، خیلب خیلی زیاده ، یعنی مثلا یه لیوان آب بهم بدین همش میریزه ، در این حد میلرزه که دستام رو هم بهم فشار بدم باز بقیه متوجه این موضوع میشن ، خیلی خجالت میکشم بابت این موضوع 

منم

فقط 32 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱٠ الی ۱۲ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم

فکر میکنید این مشکل با دارو حل میشه؟؟؟ یا تراپی ؟ من اگه بخوام برم دانشگاه دوباره افسرده میشم. اینطوری خیلی بهم فشا روانی وارد میشه ، مدرسع هم که میرفتم همین طور بود 

فکر میکنید این مشکل با دارو حل میشه؟؟؟ یا تراپی ؟ من اگه بخوام برم دانشگاه دوباره افسرده میشم. اینطو ...

تراپی بستگی به اون مشاور هم داره من رفتم مشاورم خوب نبود تاثیری ندیدم ولی ممکنه در کنارش دارو درمانی هم بکنن من خودم تو مواقع حساس پرپرانولول میخورم 

تراپی بستگی به اون مشاور هم داره من رفتم مشاورم خوب نبود تاثیری ندیدم ولی ممکنه در کنارش دارو درمانی ...

منم مدتی پروپانولول میخوردم ، تاثیر داشت براتون که استرس نگیرید تو اینطور مواقع؟؟؟ من یه بار یه ازمون شفاهی داشتم بعد اصلا قبلش نمبدونستم که باید برم واسه ازمون، صبح خورده بودم و عجیب استرس نگرفتم راحت راحت، نمیدونم خودم مدیریتش کردم یا داروو

میگن زیاد بخوری دیگه جواب نمیده باید دوز بالا تر بخوری منم فقط دو سه بار خوردم

اهان که اینطور ، منم الان چون کنکود دارم باید بخورم چون تپش قلبم زیاده ، جدای از اون استرس اجتماع و .... ، ولی حتا بعدا میرم پیش روانپزشک یا ... امیدوارم یه روز احساس بهبودی در سلامت روانم داشته باشم