2777
2789
آها درسته ..بسلامتی ..منم برای دخترم میزنم الان ۲ساله

دختر شما چند سالشه دکتر نگفت تاچند سالگی باید بزنه 

دکتر دختر من گفت تا۱۰ سالگی

اون گفت چون قد من وباباش خوبه قد دختر محد اقل ۱۶۰ انشاالله میشه ولی به خاطر پریودیش تا۱۰ سالگی 

ولی انشاالله قدش از ۱۶۰ بلندتر بشه 

من خودم ۱۷۱ هستم 

پدرش ۱۷۸ 

ولی خونواده پدریش همه کوتاهن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دختر شما چند سالشه دکتر نگفت تاچند سالگی باید بزنه دکتر دختر من گفت تا۱۰ سالگیاون گفت چون قد من وباب ...

والا دکتر به من گفت تا ده سالگی اگه قدش به ۱۵۰برسه قط میکنیم ولی الان دکترش گذاشته رفته منم چند ماهه آمپول آزاد میخرم میزنم براش نمی‌دونم چکار کنم الآنم ده سالو یک ماهشه قدش ۱۴۷ونیم  قد خودم۱۶۱همسرم ۱۷۸ ..دکتر اولش می‌گفت دخترت به زور هورمون رشد هم قدش به ۱۵۰نمیرسه دکترش رو عوض کردم گفت. قد قابل پیش بینی نیس..الان با ضد بلوغ قدش خوب داره پیش می‌ره بقیشم هم پناه بر خدا 

والا دکتر به من گفت تا ده سالگی اگه قدش به ۱۵۰برسه قط میکنیم ولی الان دکترش گذاشته رفته منم چند ماهه ...

خوب دکترش رفته ببر دکتر دیگه توامپول رشد داد بزن شد شد نشد نشد تامیتونی بارفیکس بزار بره کلسیوم وشیرم بده انشاالله بلند تر میشه 

ببر دکتر دیگه سرخود امپول ازاد نخر بزن

اره منو شوهرمم حرف دکتر که از مابهتر میفهمرو گوش دادیم وامپول شروع کردیم توکلمونم به خدا گفتیم هر کاری که شد انجام میدیم بعد مدیون خودمونو بچه نباشیم خدایی ناکرده دور از جونش اگرم عوارضی داشت که انشاالله نداره اونم یک جوری رفعش میکنیم 

اگر خدایی نکرده قدشم بلند نشد دیگه از ماناراحت نیست که براش کاری نکردیم واینکه خداییش دخترم وقتی بوی عرق میدلد وخلق وخوش تغییر کرده بود قبل امپول زدن خییییلی حالش بد بود از وقتی امپول زدیم خیییلی خوب شد انگار دوباره بچه شد 

برای همینم به شوهرم میگم اصلا از زدن امپول براش ناراحت نیستم وحتی دودلم نیستم 

بقیشم خدا خودش کمک میکنه 

میگم یک دکتر وچند نفر که رفته بودن دکتر میگفتن حبوبات از شیرم هم برای رشد قد بهتره اگر میخوره تامیتونین بهش بدین

خوب دکترش رفته ببر دکتر دیگه توامپول رشد داد بزن شد شد نشد نشد تامیتونی بارفیکس بزار بره کلسیوم وشیر ...

عزیزم من شهرستان هستم دکتر دیگه نداره نمی‌دونم چکار کنم الآنم میخام خودم ببرم سنو وازمایش ازش بگیرم ببینم وضعیتش چجوری هستش چون سه چهار ماهه قدش تند تند داره بلند میشه وموهای زیر بغلش تند تند رشد میکنن نمی‌دونم چرا اینجوریه ..دکتر به دختر من هورمون رشد نامیده چون قدش خوب رشد می‌کنه البته گفت شاید بعداً لازم بشه ولی من از هورمون رشد بشدت میترسم

خوب دکترش رفته ببر دکتر دیگه توامپول رشد داد بزن شد شد نشد نشد تامیتونی بارفیکس بزار بره کلسیوم وشیر ...

من یه بار وسط درمان امپولاش رو قطع کردم ولی دوبار بعد پنج ماه شروع کردم ..وسواس فکری دارم بشدت استرسی وترسو هستم

من یه بار وسط درمان امپولاش رو قطع کردم ولی دوبار بعد پنج ماه شروع کردم ..وسواس فکری دارم بشدت استرس ...

نمیدونم بخدا اگر شرایطشو دا ری ببرشهر دیگه دکتر به دکتر بگو نمیتونم زود بیام برای چند وقت دارو درمان بنویس 

اخه سونو و...ببری فایده نداره من عکس مچ دست گرفتم خود کسی که عکسو گرفت گفت سن رشد استخوانیش اندازه هست ودرسته امادکتر گفت بیشتره به دکتر گفتم اونا اینو گفتن گفت ماچند تافاکترو اندازه میگیریم حساب میکنین خمیشه عکسا کتر نشون میدن

نتر توکلت به خدا