دوستان قیطریه جای بدیه ؟ آخه به دوستم گفتم اونجاییم گفتش که مناطق خوب تهران نیست و شهرک غرب و سعادت آباد جای خوب حساب میشن
حالا نظر شما چیه ؟
هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺
هرکس اینو میبینه واسه دل یه دختر تنها که همه امیدش به آیندشه دعا کنه 🤍🤲🏻 اگر هم دعا کردید و دوست داشتید صلوات و یا سوره ای خوندید لایک کنید که منم براتون کم نخواهم گذاشت 🫂🥺
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓
قابل مقایسه نیست به نظرم قیطریه مناطق اصیل و اعیان نشین واقعین و قیمتشم با سعادت آباد قابل مقایسه نی ...
من راستش خیلی با اهالیش آشنا نیستم فقط در حدی که اوپال و هتل اسپیناس و ... رفتم 😂😁
😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓
اها نه خاستید بخرید همون یه پنت هاوس ۴۰۰ متری تو قیطریه بگیرین خیلی بهتره عزیز ...🤣✋ بهتونم میاداول ...
ما ۲۰ ساله محله قیطریه ایم ولی چشم 😂
مرسی جانم من واقعا سوالی پرسیدم و خدایی ناکرده قصدم تیکه و... نبود اگر کامنتم اینطور نشون میداد معذر ...
ای جونم چه مهربون
نه بخدا ناراحت نشدم اجی قشنگمممممم
تهران چیه بابا خراب بشه بخدا پر از نفرت