2777
2789
عنوان

تو ادای غش کردن چیکار کنم

956 بازدید | 72 پست

میخوام تو راه رو غش کنم ولی به مامانم اینا نگن امبولانسم نگن چطور بیوفتم تابلو نشه صورتم چطور باشه و.....

تجربه دارید و لو نرفتید بگید

تروخدااا برای امتحانا میخوام 

به اولیا میگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😐😐

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

ببین تجربه نشون داده دقیقا همون لحظه جوووووری خندت میگیره اخراجت میکنن

خخخخخخخخ

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

برادرشوهرم اورژانسه 

بشوهرم گفته بود کسی غش کرد شک داشتی سر سینه ههشو محکم بپیچون بیهوش باشه ک هیچ ادا دربیارع جیغش میره اسمون🤣🤣خلاصه پته منو ریخت رو اب

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

من که نه و به نظرم این کارو نکن و حتی گفتنش هم بهت درست نیست ولی یه دختری میگفت حالم بده یخورده سرشو گذاشت رو میز بعد صداش کردن بیدار نمیشد بعد تکونش دادن بازم بیدار نشد بردنش بیرون واقعی بود بیچاره

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

وای من تجربه دارم سعی کن جوری بیوفتی ک انگار بی حس شدی بعد لباتو از داخل گاز بگیر طوری ک از بیرون معلوم نباشه بعدش دیگه وقتی تعداد زیادی بیان سمتت خودت از ترس دیگه لو نمیدی😂💔

ببین حس کن یه کفگیر دقیقا از بالا سرت محکم میخوره فرق سرت

یدفعه خودتو بنداز 

زاویه پاها مهمه

لنگاتو باز نکنی ها

روی هم بندازشون

یِوَر بیوفت

دستاتم بنداز جلوت

سعی کن بیشتر صورتت به سمت کف زمین باشه

به بدبختی هات فکر کن خندت نگیره

ببین حس کن یه کفگیر دقیقا از بالا سرت محکم میخوره فرق سرتیدفعه خودتو بنداز زاویه پاها مهمهلنگاتو باز ...

جمله اخرت خودش ته خندس

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید