2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست طلاق گرفته باشه

295 بازدید | 38 پست

آیا جدا شدن از کسی که عاشقشی و باهاش عروسی کردی رابطه داشتی کمی خاطره ی خوب بین اون همه بدی که بهت شده داشته باشی سخته یا نه؟ 

من به جدایی فکر میکنم اشکام بند نمیاد ولی انگار دارم به جدایی نزدیک میشم😔 آیا میشه دیگه دلتنگش نشد  و برات مهم نباشه که با کسه دیگه ازدواج کنه بعد ببینیش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جدا نشدم 

ولی به نظرم بدترین آدم دنیا هم که بوده باشه یه سری خاطرات خوب باهاش داری که هیچ وقت پاک نمیشه از ذهنت 

و این بده🥲

پس به این امید که یه روز فراموش میکنی جدا نشو 

خاطرات شاید کمرنگ شن ولی هرگز پاک نمیشن 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

جدا نشدم ولی به نظرم بدترین آدم دنیا هم که بوده باشه یه سری خاطرات خوب باهاش داری که هیچ وقت پاک نمی ...

اخه خیلی بهم بی توجهی میکنه امروز سر ی چیز الکیییی و مزخرف صدبار بهم گفت میرم با یکی دیگه قهر کرد دیگ نیومد خونه

مطمعنم میره بهم خیانت میکنه عقده اشو خالی میکنه

اما حرفاتون درسته من بخاطر همین نتونستم جدا شم تا الان

چجوری میشه ازش دل کند دیگه دلتنگش نمیشین اگه با کسه دیگه ببینینش براتون مهم نیست😔 خیلی بهم بی توجهی ...

زمان کمک میکنه فراموش کنی من ازدواج کردم اونم باکسیه اصلا برام مهم نیس 

اخه خیلی بهم بی توجهی میکنه امروز سر ی چیز الکیییی و مزخرف صدبار بهم گفت میرم با یکی دیگه قهر کرد دی ...

وای به زبون میاره😔متاسفم

شوهر من هیچ وقت حتی به زبون هم نیاورد 

ولی سالها خیانت جنسی کرد بهم 

به شدت پنهون کار...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

زمان کمک میکنه فراموش کنی من ازدواج کردم اونم باکسیه اصلا برام مهم نیس

یعنی ممکنه آدم با یکی بهتر ازدواج کنه بعدش؟

اخه من همش خونه ام اصلا تو اجتماع نیستم جدا بشم دیگه هرگز کسی نمیاد بگیره منو یعنی پیدا نمیشه

وای به زبون میاره😔متاسفمشوهر من هیچ وقت حتی به زبون هم نیاورد ولی سالها خیانت جنسی کرد بهم به شدت پ ...

سابقه خیانت داشته و امشب برای اولین بار به زبون آورد خیلی ناراحتم قلبم شکست 

الان کاملا دارم تصور میکنم بهم خیانت میکنه 

شما چجوری باهاش رفتار میکنید ؟

یعنی ممکنه آدم با یکی بهتر ازدواج کنه بعدش؟اخه من همش خونه ام اصلا تو اجتماع نیستم جدا بشم دیگه هرگز ...

چرا نشه؟ من با دوتا بچه ازدواج کردم شوهرمم مرد خیلی خوبیه منم مثل شما از خونه بیرون نمیرفتم

چرا نشه؟ من با دوتا بچه ازدواج کردم شوهرمم مرد خیلی خوبیه منم مثل شما از خونه بیرون نمیرفتم

کاش بتونم ازش جدا بشم و کسی که بهم توجه کنه دوسم داشته باشه قدرمو بدونه پیدا بشه😔💔

امیدوارم خوشبخت‌ترین باشی گلم

کاش بتونم ازش جدا بشم و کسی که بهم توجه کنه دوسم داشته باشه قدرمو بدونه پیدا بشه😔💔امیدوارم خوشبخت‌ ...

انشاءالله شوهر شماهم سربه راه بشه..من تشویق به طلاق نمیکنم ولی من که واقعا ازاد شدم خیلی راضیم خیلی