2777
2789
عنوان

خانوما کسی هست طلاق گرفته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 38 پست
من خیلی مشکل دارم با شوهرم ولی الان دیگه دوتا بچه دارممیخوام طلاق بگیرم خیال خودمو راحت کنم کمتر بخو ...

اره میشه با هم توافق کنید ولی سخته ها،اینکه ببینی مثلا اون با کسیه ولی با هم توو ی خونه اید میتونی تحمل کنی؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

منم جدا شدم ۹ ماهه 

خیلیم با عشق ازدواج کردیم بعد از ۹ سال زندگی مشترک جدا شدیم

۲ بار دیگه به مشکل خوردیم داشتیم جدا میشدیم انقد حالم بد بود مثل خودت به این چیزا فکر میکردم نمیتونستم کنار بیام که برگشتم ولی انقد بدی دیدم و اذیت شدم که قشنگ ازش کنده شدم اینبار ۹ ماهه ندیدمش عین خیالمم نیست حتی چند روز پیش عکسشو دیدم حالم به هم خورد ازش 

ا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم خیلی دلم شکسته درکتون میکنم😔تازه کنار اومدم تمرین میکردم بیخیالش بشم پیگیر نباشم اماااا امشب یه ...

پرت کن از ذهن وقلبت همچین آدم مضخرفی رو

یمدت باهاش حرف نزن سرد باش ببین چیکارمیکنه

اگه به سمتت برنگشت طلاق بگیر

فقط 37 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره میشه با هم توافق کنید ولی سخته ها،اینکه ببینی مثلا اون با کسیه ولی با هم توو ی خونه اید میتونی ت ...

توی این چندسال میدونستم با کسی دیگه رفته بیرون و کنارش خوابیده چکار کردم !!! هیچکی جز خودم نفهمید 

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
توی این چندسال میدونستم با کسی دیگه رفته بیرون و کنارش خوابیده چکار کردم !!! هیچکی جز خودم نفهمید

اگه میخایجدا شی کامل جداشو،توو ی خونه موندن اصلا خوب نیست،تو میخای جدا شی ک دیگه با اون ادم نباشی و اون توو زنذگیت نباشه،اینجوری ک باید همه عمر جلو فامیل نقش بازی کنی،همه مناسبت ها باهاش باشی اصلا منطقی نیست

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
اره میشه با هم توافق کنید ولی سخته ها،اینکه ببینی مثلا اون با کسیه ولی با هم توو ی خونه اید میتونی ت ...

فقط اینکه اگه بخوام حقوق پدرم برم دنبالش بگیرم واسه خودم 

میگن بازرس میاد خونه 

اگه بیاد خونه ببینه همون موقع شوهرم خونه هست باور نمیکنه من کاری به این شوهر ندارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میخایجدا شی کامل جداشو،توو ی خونه موندن اصلا خوب نیست،تو میخای جدا شی ک دیگه با اون ادم نباشی و ...

برادرام نباید بفهمن چون مخالف طلاق هستن 

گفتن حق نداری اسم طلاق بیاری 

مجبورم فقط طلاق پنهونی بگیرم اینقدر خودمو عذاب ندم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم جدا شدم ۹ ماهه خیلیم با عشق ازدواج کردیم بعد از ۹ سال زندگی مشترک جدا شدیم۲ بار دیگه به مشکل خور ...

واقعا چرا اگ قرار بود جدا بشیم سرنوشت مارو آشنا کرد😔بخدا سختمه خیلی ازین میسوزم بعد با یکی ببینمش چون شهرمون خیلیییی کوچیکه 

مطمعنم بعد میشم ی زنی ک جداشده و افسرده توی خونه چون نمیزارن برم سرکار رفیق ندارم کلااا نابود میشم

و اون میشه برنده و خوشگذرون 😔 اما باید جدا بشم کم کم