2777
2789
پس نتیجه میگیریم ممدامینا بیشترشون بی معرفتن🤣

نه فقط بدشانس هستیم ما 😂🙄

از شناختی که روی محمدامینا دارم میگم...

منم اکس دو تا دختر هستم ولی هر کدوممون توی رابطه بدشانسی اوردیم...

گرچه خود طرفمم مقصر بود هم منو میخواست هم پسری که قبلا دوست پسرش بود!!!

دیگه یه شب یه حرفی زد که حالش خوب نبود گفت اون برام مهم تره دیگه ناراحت شدم جدا شدیم و تا الان فقط حس میکنم با اکانتای فیک چکم میکنه 😂😂

کلا بنظرم محمدامینا پاک و خوب و مهربون هستن ولی بدشانسن توی رابطه 😁

کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه فقط بدشانس هستیم ما 😂🙄از شناختی که روی محمدامینا دارم میگم...منم اکس دو تا دختر هستم ولی هر کدو ...

نه من تو رابطه نبودم 🚶

بزرگوارین من شوخی کردم قصد جسارت نداشتم معذرت🌹

او هه چه دراممم🤣

نه من تو رابطه نبودم 🚶بزرگوارین من شوخی کردم قصد جسارت نداشتم معذرت🌹او هه چه دراممم🤣

خخخخ راحت باشید خواهش میکنم

بله بله هنوز تا هنوزه توی فکرش هستم ولی اون دختر بالغ نبود که به فکر برگشت باشم

براش بهترینارو میخوام،

ممنونم از شما موفق باشید 🌹🌹

خخخخ راحت باشید خواهش میکنمبله بله هنوز تا هنوزه توی فکرش هستم ولی اون دختر بالغ نبود که به فکر برگش ...

ممنون گاهی مجبوری بگذری از یه شخص یا یه چیز شاید سخت ولی باید بشه .. انشاالله یه عاقل خوشگلش بیاد همچین 🌹 

ممنون گاهی مجبوری بگذری از یه شخص یا یه چیز شاید سخت ولی باید بشه .. انشاالله یه عاقل خوشگلش بیاد هم ...

بعد از اینکه پخته تر بشی بیشتر از اینکه خوشگلی و یا ملاک های موقت مثل مادیات و یا ظاهر برات ملاک باشه...

موندگاری و اخلاق و ذات و بلوغ فکری برات مهم میشه...

چیزی که بیشتر دخترای امروزی کم دارن

موفق باشید 🌹🌹

بعد از اینکه پخته تر بشی بیشتر از اینکه خوشگلی و یا ملاک های موقت مثل مادیات و یا ظاهر برات ملاک باش ...

صددرصد همینه ولی تقصیر خیلی از دخترا و پسرا  هم نیست شرایط جامعه خانواده..به همه اینا هم بستگی داره 

شماهم همینطور

صددرصد همینه ولی تقصیر خیلی از دخترا و پسرا هم نیست شرایط جامعه خانواده..به همه اینا هم بستگی داره ...

خیر ذات پاک و خوب و چشم پاک و سیر ربطی به شرایط جامعه نداره و بیشتر تربیت هست تاثیر گذاره...

یعنی همکار و رفیق شما روی شما تاثیر نمیذاره؟

فرد اگه بالغ باشه اول روابطشو برای دوستاش و همکار تعریف نمیکنه(اشتباهی که بیشتر خانما میکنن)

بعد هم تاثیر خانواده خیلی بیشتر اون دوتاست

فرد اگه بالغ باشه اول روابطشو برای دوستاش و همکار تعریف نمیکنه(اشتباهی که بیشتر خانما میکنن)بعد هم ت ...

عزیزم ببخش داخل تاپیک شما صحبت کردیم ♥️

نه بحث رابطه نه شخصیت آدم اون که بحثش جداس

حتما همینه اصلا بچه به دنیا میاد هیچی از این دنیا نمیدونه این خانواده هستش که به شخصیت بچه شکل میدن ..