2777
2789
عنوان

حین سزارین مشکل تنگی نفس داشتید

644 بازدید | 101 پست

از وقتی باردارم الرژی گرفتم بینیم گاهی کیپ میشه به سختی نفس میکشم الان نگرانم حین سزارین ب مشکل نخورم بدبختی با دهنم نمیتونم نفس بکشم اسید معده ام میزنه بالا میترسم بپره تو گلوم تو حالت طاق باز نفس کشیدن همینجوری سخته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اکسیژن تو اتاق عمل برا هکینه

به تو گفتن که خدا داده تو رو دست یه لک لک؟ 😐 ولی لک لک که پرنده اس🤔😏 موضوع اون عشق برنده اس👩‍❤️‍💋‍👨🪱😝🤰🤷‍♀️😬😂https://abzarek.ir/service-p/msg/2021474

به همه وصل میکنن ؟ یا باید بهشون بگیم یا خودشون سطح اکسیژن بدن میبینن؟

مشکل تنفسی پیدا کنی وصل میکنن من تا آمپول بی حسی رو زد نفس کشیدنم سخت شد گفتن نترس از عوارضشه بهم اکسیژن وصل کردن راحت نفس کشیدم

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

اینارو به متخصص بیهوشی بگو 

من تو اتاق عمل که عملم تموم شده بود هر کاری کردم نتونستم نفس بکشم فقط تنها کاری که تونستم انجام بدم سرمو تکون دادم یهو منو نگاه کردن با چشمام بهشون فهموندم دارم خفه میشم.... آمدن بالا سرم یهو حجم زیاااااادی کف از دهنم آمد بیرون دکتر بیهوشی گفت نترس چیزی نیست که بهم اکسیژن زدن...

بله به دکترت بگو منم بی حس شدم ولی با این حال اکسیژن زدن حالم خوب بود

دکترم در جریان هست ولی باید بگم اوایل بارداریم الرژی بود الان جدیدا دوباره برگشته 

اینارو به متخصص بیهوشی بگو من تو اتاق عمل که عملم تموم شده بود هر کاری کردم نتونستم نفس بکشم فقط تنه ...

دقیقا از همین میترسم چون دستای ادم میبندن دستت به جایی بند‌نیست آره باید به دکتر بیهوشی حتما بگم شرایطمو چون جدیدا پیش اومده که اسید معده ام زده بالا خیلی بده واقعا از این ورم الرژیم فعال بشه داستان میشه 

مشکل تنفسی پیدا کنی وصل میکنن من تا آمپول بی حسی رو زد نفس کشیدنم سخت شد گفتن نترس از عوارضشه بهم اک ...

اکسیژن وصل کنن خیلی خوبه حتما شرایطمو میگم بهشون که استرس نگیرم 

اکسیژن وصل کنن خیلی خوبه حتما شرایطمو میگم بهشون که استرس نگیرم

اصلا به این موضوع فکر نکن و استرس نداشته باش اونجا خیلی مراقبتن مطمئن باش

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
نگران نباش عزیزم اونا حواسشون هست قبل از بیحسی بازم تاکید کن که یادش بمونه

کلی خیالم راحت شد ممنون از راهنماییتون ❤️❤️❤️همش استرس همینو داشتم به جای اینکه استرس اتاق عمل و عمل بگیرم استرس اینو گرفتم