2777
2789
عنوان

آره من یک آدم کثافتم

270 بازدید | 14 پست

دوستم هر کار من میکنم میکنه و میخواد تو همه چیز شبیه من باشه 

تقلید تقلیدددد

از وقتی با من دوست شده دیگه فردیت خودشو ندارع فقط تحت تاثیر منه

تو همه چیزززززززززززز بخدا اصلا یه آدم دیگه شده

و من اعصابم خرد میشه از اینکه تو این رابطه صرفا نقش یک الگو رو دارم

میتونید هر چه قدر دلتون میخواد بهم فحش بدید اما دست خودم نیست نمیتونم تقلید کار ها رو تحمل کنم از طرفی اگه بخوام دوستیم تموم کنم عذاب وجدان میگیرم

واقعا کمک می‌خوام 😭

زیبا ترین روز زندگیم روزی بود که سروش صحت رو دیدم📚🍃💚زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق ادبیات،کتاب،سینما و زبان 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝
بزار بره

کجا بره

زیبا ترین روز زندگیم روزی بود که سروش صحت رو دیدم📚🍃💚زبان و ادبیات انگلیسی میخونم و دختری هستم عاشق ادبیات،کتاب،سینما و زبان 📚🥰✨️حوزه مطالعاتیم👈ادبیات اروپا و فلسفه غرب🤍لطفا کتابام و لپتابم رو هیچ وقت از من نگیرید.با تشکر😃🤝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بده۶

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

خب شاید واقعا دوسته خوبی هستی براش 

از قدیم گفتن کمال همنشین در من اثر کرد😀😂

الان کماله تو رو دوستت اثر کرده

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

هووی خوبی ازش درمیاد

😂😂😂جدی هستم بخدا 

خب شاید واقعا دوسته خوبی هستی براش از قدیم گفتن کمال همنشین در من اثر کرد😀😂الان کماله تو رو دوستت ...

آخه دیگه اینکه حتی هدف های منو برا خودش بذاره و حتی سلیقش رو هم شبیه من کنه؟

آخه دیگه اینکه حتی هدف های منو برا خودش بذاره و حتی سلیقش رو هم شبیه من کنه؟

دوست داره دیونه😂

بخدا جدی میگم آدما وقتی یکیو خیلی دوس دارن

سعی میکنن شبیه اون شخص بشن

حبیب سایت😎🤎                                                                 کاربری دست دو نفره🍃

منم جدی میگم، این سلیقه شوهریابیشدهم مث تو میشه و مال تورو میخواد😂

همینجوریش هم سلیقه مون تو پسر شبیه همه وای

دوست داره دیونه😂بخدا جدی میگم آدما وقتی یکیو خیلی دوس دارنسعی میکنن شبیه اون شخص بشن

پس من لیاقت چنین دوست داشتنی رو ندارم چون واقعا برام جذاب نیست راستش

پس من لیاقت چنین دوست داشتنی رو ندارم چون واقعا برام جذاب نیست راستش

میتونی باهاش درمیون بزاری و بهش بگی واقعا اذیت میشی