2777
2789
عنوان

به نظرتون ازدواج مجدد باوجودبچه ممکن

| مشاهده متن کامل بحث + 983 بازدید | 95 پست
عقد که اصلا مهم نیست پس من چی بگم که با ی بچه یکساله جداشدم پس من عمرا ازدواج کنم ایشالله ازدواج میک ...

آخه 2باره هرکی بفهمه میگع دختره زندگی بکن نبوده میگن شوهر اولش بد بود دومی چی مشکل از دخترس 😔😔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای نه بابا اینهمه مرد مطلقه تازه تعداد مردا همیشه از زنا بیشتره شما چرا مجرد بمونی؟هرکس ی اقبالی دا ...

والله من سختی زیاد کشیدم امیدوارم اگه قسمت شد کسی امد سمت منوبچه ام انسانیت داشته باشه خوشبختمون کنه بچه ام طفل معصوم رنگ پدر به خودش ندید که 

خوب اقا که نمیخوان بزرگش کنن همیشه زحمت بزرگ گردن به دوش مادربعد توشرایطی هم باشن که مادرخودش بتونه ...

ب نطرم براساس اینحرف شما.. ن مشکلی نداره ب شرطی ک اقا انسان خوبی باشه وبتونه ب بچه اون خانوم محبت کنه.. چون بچه بسیار حساسه.. خیلیا رو دیدم ازدواج کردن با بچه خانوم بداخلاقی شده یا اذیتش کرذن.. 

آخه 2باره هرکی بفهمه میگع دختره زندگی بکن نبوده میگن شوهر اولش بد بود دومی چی مشکل از دخترس 😔😔

باکره باشی اسمش ازشناسنامه درمییارن بختت این بوده جه ربطی به زندگی بکن بودن داره شانس نداشتی مثل منو خیلیا دیگه شانس باهامون یار نبود اسم که نمونه ازکجا میخوان بفهمن دوبار بوده بگو یکبار  اولی رو نگو چیکار داری ملت هرروز دوست پسر عوض میکنن حالا مال تو که شرعی بوده عقد بودی شده خار 

والله من سختی زیاد کشیدم امیدوارم اگه قسمت شد کسی امد سمت منوبچه ام انسانیت داشته باشه خوشبختمون کنه ...

غصه نخور خدای مام بزرگه من همیشه میگم همینطور که پدر مادر در برابر بچشون مسئولن خدام مسئوله خدا باید هوای ماهارو داشته باشه خودش دیده ما چقد بدبختی کشیدیم باید مارو خوشبخت کنه بااااااید

ب نطرم براساس اینحرف شما.. ن مشکلی نداره ب شرطی ک اقا انسان خوبی باشه وبتونه ب بچه اون خانوم محبت کن ...

من دوماهه جداشدم بچه ام یکسالش رنگ پدر به خودش ندید اگر قسمت بشه ازدواج کنم حتما حتما دوست داشتن بچه ام تواولویت برام مهم بهش احترام بزاره ومحبت کنه لااقل پسرم مزه پدر داشتنو بچشه چشم داشت مالی هم ندارم خرجش به عهده خودم بزرگ کردنشم باخودم اون آقا فقط بهش محبت کن 

غصه نخور خدای مام بزرگه من همیشه میگم همینطور که پدر مادر در برابر بچشون مسئولن خدام مسئوله خدا باید ...

قربون دلت برم من خدابزرگه ایشاالله هممون خوشبخت میشیم