2777
2789

با وجود ی بچه یکساله ممکن باز بتونیم ازدواج کنیم وخوشبخت بشیم ؟مثلا اگه خودتون برادرداشته باشید اونم ازدواج ناموفق داشته باشه ولی بچه نداشته باشه میزارید با کسی که جداشده بچه داره ازدواج کنه مطمئنم باشید که مقصر جدایی خانوم نبوده ومجبور به طلاق شده خیلی هم خانواده دار وباشخصیت اجازه میدید میخوام بدونم نگاه مردم به این قضیه چطور 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا مثل برادرمن جداشده بچه نداره..ولی اون خانم بچه داره و ماهم مشکلی نداریم تازه خیلیم خوشحالیم ک داداشم میخادسرسامون بگیره و ی ادم فهمیده سرراهش قرارگرفته

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
بنظر من مشکلی نداره اما مامانم نه

شاید حق داره ولی آخه مامانتون که نمیخوان زندگی کنن مهم برادرتون ما تواین شرایط سعی میکنیم بابام ومامانو قانع کنیم بلاخره ما امروزی تر هستیم وباید ی سری چیزا رو فرهنگسازی کنیم 

من خودم با بچه جدا شدم ازدواج مجدد کردم یکی دقیقا عین خودم.

یعنی اقا هم بچه داره ؟بچه ها باهم مشکل ندارن ؟چطوری آشنا شدید ‌؟من دوماهه جداشدم میخوام بدونم آینده ای دارم واقعا یانه 

منم شرایطم طوریه که فکر کنم اصلا دیگه نتونم ازدواج کنم من 2بار تو عقد جدا شدم

عقد که اصلا مهم نیست پس من چی بگم که با ی بچه یکساله جداشدم پس من عمرا ازدواج کنم ایشالله ازدواج میکنی بخدا عقد دیگه اصلا به چشم نمییاد

با طلاق اون خانوم مشکلی ندارم ولی اخه بچه دارن سخته ب نظرم.. ادم بزور بچه خودشو تحمل میکته سختشه بزر ...

خوب اقا که نمیخوان بزرگش کنن همیشه زحمت بزرگ گردن به دوش مادربعد توشرایطی هم باشن که مادرخودش بتونه خرج بچه رو بده باز نظرتون همین ؟

عقد که اصلا مهم نیست پس من چی بگم که با ی بچه یکساله جداشدم پس من عمرا ازدواج کنم ایشالله ازدواج میک ...

وای نه بابا اینهمه مرد مطلقه تازه تعداد مردا همیشه از زنا بیشتره شما چرا مجرد بمونی؟

هرکس ی اقبالی داره

.