2777
2789
عنوان

شوهرم همش پز خواهرشو میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 71 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم چون خواهراش بیکارن خواهر منو میزنم توسرم هی میگه ببین خواهرت تولیدی داره فعاله پول درمیارع توفقط میخوری میخابی منم بعدن زبونم درازشد گفتم وللع نداشتین منم کاره ای بشم ۱۵سالکی چرااومدی خواستگاریم خواهرم ۲۲س،ازدواج کردتومیتونی نهاروشام بیخودی خونه نامرتب روتحمل کنی؟یبارم گفت پول داری بهم بدی چون همش فک می‌کنه پول دارم منم گفتم خوشگل خیلی هستم هنری هم ندارم میدونی منبع درآمد ندارم مشتری خیلی دارم دیگه خرفشو خورد

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  

شوهر منم قبلاً همین بود،هر کی نمیدونست فکر میکرد خاندان سلطنتی موناکو هستن،۴ تا خواهر داره،نزدیک ۶۰ سال همه مجرد، بعد خودشون میشینن کلاس میزارن که "ما خواستگار داشتیم،خودمون نخواستیم ازدواج کنیم و ....."،ازنظر من ازدواج نکردن هیچ اشکالی نداره،اما گاهی انقدر اعصابمو خورد میکرد،دلم میخواست یه حرف گنده بارش کنم،خداروشکر تا الآن خودمو کنترل کردم،کم کم رفتارش داره شبیه انسانها میشه،بعد ۹ سال

والا این می‌ریزه تو شکم خانوادش و مادرش

خب همینو بش بگو

بگو ماشالله خاهرت زرنگه  کار میکنه برا پیشرفت خودش

نه مث تو ک کار میکنی و خرج بقیه میشه!

تا دیگه پز نده

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خب پز بده شما هم تاییدش کن بزار فکر کنه مشکلی با این موضوع نداریبا سیاست تعریفش رو کنمثلا بگو آفررری ...

ممکنه شوهرش حساس بشه و بگه حالا که فکر می کنی طلاق باعث پیشرفتش شده ،پس بیا تو رو هم طلاق بدم که پیشرفت کنی و...