2777
2789
عنوان

شوهرم همش پز خواهرشو میده

822 بازدید | 71 پست

بچه ها شوهرم هر وقت می‌ره میاد خونه خواهرش پزشو میده اره خواهرم یه دستبند خرید ۲۰۰میلیون به این بزرگی یا دائم پز یه چیزی که خواهرش خریده رو میده اره فلان چیز رو خریده ماهی پنجاه میلیون از شغلش درمیاره بعد خواهرش شاغل و جدا هم شده بعد من یه تیکه هم طلا ندارم وقتی میاد میگه حسادت نمیکنم ولی یه جوری میشم دلم میشکنه نمی‌دونم واقعا چیکار کنم تموم کنه هی میاد می‌ره پز خانوادشو میده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو برای منم بخر منم دلم میخواد

بدونه تو هم میخوای ، دیگ بخاطر پولش هم شده نمیاد پز بده

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بگو بجای تعریف ازش، ی کم یاد بگیر ۴ تا چیزی ک میخره تو هم برامن بخر!!!

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

منظورش اینه توام بری سرکار ؟

نمی‌دونم والا هر سری مارشه لابد همینه منظورش میخواستم بگم تو هم نمیریختی تو شکم خانوادت و خرج ریخت و پاش مادرتو نمی‌دادی منم الآنم دستبند داشتم ۳۰۰میلیون