الانم تازه دهنش افتاده که من پول ندارم واست چیزی بخرم. من که میدونم پول داره خوبم داره، ولی همیشه پس انداز میکنه میره ماشینشو مدل بالاتر میکنه، الکی هم میگه بابام پولشو داد من نداشتم. این وضعیت منه
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خب ماشین بهتر بخره برای شماهم هست باهم سوار میشین و بهرشو میبرید.یکم دلتو بزرگ کن عزیزم.میدونم وظیفش ...
والا پدرشون نصف اموالش به اسم زنش زده. ولی کلا به شوهرم یاد میدن من هیچ نقشی تو زندگیش نداشته باشم. شوهرم ماشینشو میزنه به اسم باباش و بقیه ی اموالشم همینطور.. دیگه خودت فک کن. دلم چطور بزرگ باشه با این کاراش
من اصلا به این چیزها اعتقاد ندارم من به حال خوب اعتقاد دارم وقتی نان تازه میگیرم میام یه آهنگ شاد میذارم و آرایش میکنم و همه گی کنار هم یه صبحانه خوب میخوریم عشق دنیا رو میکنم حالا اینکه کجا نوشته وظیفه کیه اصلا برام اهمیتی نداره
من برا کادو دعوا نکردم سر زن همسایه بهم گفت برو خونه بابات منم جمع کردم برم نذاشت فک میکرد من چهارچنگولی چسبیدم به این زندگی ولی این وسط دختر بزرگم خیلی اذیت شد خیلی گریه کرد خدا لعنت کنه بابای بی فکرشو