2777
2789

منم با شوهرم دعوا کردم امروز..

اونقد ازم ایراد گرفته که منم ناخوداگاه امروز که واسه روز زن برام گل خریده بود پسش زدم و گفتم گلت خیلی زشته حتما از این ارزوناس. اونم بهم گف لیاقت این گل رو ندارم. منم خاستم مثل خودش رفتار کنم فقط. ازش خیلی سرد شدم بارها دلم شکسته ولی امروز فهمیدم که ازش سرد شدم و دیگه دوسش ندارم..چطور کارای بدشو فراموش کنم چطور زخم زبونا و دست روم بلند کردناشو از یادم ببرم.. اینا باعث میشه دیگه تصورم ازش یه مرد بد باشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیتونم تاپیک بزنم

چون نمیخوام چیزی اینجا بمونه

فقط انقدر بدونین ک بابام منو پیش شوهرم خورد و خاکشیر میکنه

من با شوهرم دعوا میکنم میاد داد و هوار میکنه سر من

تقصیره من باشه یا نباشه بابام نباید پیش داماد اینجوری رفتار کنه

خسته شدم اه

شوهرمم اخرش میگه دیدی باباتم پشت من بود

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
نه بابا خدانکنه همسرم خسته اومد خونه غذای مورد علاقش خورد حسابی ماساژش دادم و بستنی مورد علاقش آوردم ...

دیگه این وظیفه ی آقاست بره صبح نونوایی

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
من نمیتونم تاپیک بزنمچون نمیخوام چیزی اینجا بمونهفقط انقدر بدونین ک بابام منو پیش شوهرم خورد و خاکشی ...

پدر مادرای این سبکی خیلی ساده و بی سیاست هستن و همیشه ادمو حرص میدن

ما خداروشکر قهر خیلی نداریم 

اگرم باشه بیشتر از یه روز نمیشه هیچ وقت اجازه ندادم قهرمون طولانی بشه 

بعضیا فکر میکنن اگر قهرشون طولانی بشه بیشتر شوهرشون به سمتشون کشیده میشه و عزیز تر میشن ولی خب متاسفانه فقط و فقط سردی بی محبتی بینشون به وجود میاد و هی اون علاقه کمرنگ تر و کمرنگ تر میشه 

و اینکه دیگه وقتی همسرتون یه قدم می‌ذاره برای آشتی 

دیگه پسش نزنید 

اینجا من میخونم میگن شوهرم ۳ بار ۴ بار اومده معذرت خواهی کرده 

ولی من پسش  زدم حالا دیگه نمیاد چی کار کنم به نظرتون 🙄😂

یا خیلیا دیگه شوهرشون فقط چند بار اول که قهر میکنن میان سمتشون دیگه انقد این قهر رو کشش میدن که شوهر هم به این نتیجه میرسه که معذرت خواهی کلا چیزیو درست نمیکنه فقط خودشو کوچیک می‌کنه 

خدا رو شکر من دعوا نکردم بهونه ندارم ۲۹ میلیون بیچاره بهم کادو داددددد

🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖‍♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️‍🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
تو رو خدا اگر اذیتت میکنه بچه دار نشو

بچه دارم ازش. و اولین بار هم خودشو موقع حاملگیم نشون داد، ۷ ماهه باردار بودم کتکم زد صورتم کبود شده بود. رفتم بیمارستان گفتم میخام شکایت کنم همه طرف شوهرمو گرفتن و گفتن نهههه تو هورمونات بهم ریخته. زنیکه های عوضی

متاسفانه انقد دیگ قهر کردیم عادیه عادی شده

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.