2777
2789
عنوان

این خانم با همکاری خواهرش ده سال شوهرمو تیغ زدن

| مشاهده متن کامل بحث + 95738 بازدید | 515 پست
بچه ها لطفا هرکی فکرمیکنه دروغ میگم فیکه الکیه سرکاریه گزارش بزنه یا ازتاپیک بره بیرون ولی حرف بیخود ...

عزیز دلم الان من دیدم فقط متن تاپیکتو با یکم از پیمای خودت تونستم بخونم
الان میشه بگی بهم شوهره خودت چی میگه و چه تصمیمی داره؟
اصلا پیگیره خجالت میکشه؟
ینی نمیدونم دقیقا چیکار میخوای بکنی هر سه تا راهی که وجود داره رو تو تاپیکت نوشتی نمیشه انجام بدی
فقط میمونه اینکه بری تهدیدشون کنی که ابرشونو میبری
البته اگه ابرویی دارن

برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بلدم طالعِ ازدواج رو از طریق حروف ابجد حساب کنم طالع رو حساب میکنم بعد نظر داد به مای این مرد بما ...

برای من میگین 

اگرفرصت شرایط بشه میره سمت اون یا بامن می مونه؟

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

این داستان الکی هیچ مردی اینجور از خراب بودن زنش دفاع نمیکنه

این داستانو نمیدونم 

ولی همچین مردایی کم نیستند 

ما تو خانوادمون داریم 

طرف زنش بار اول و دومشم نبود خیانت کرده بود 

ولی همچنان پشت زنش دراومد و رفت حساب مرده رو که با زنش بود رسید. 

نمیدونم زناشون چه میکنند که اینجوری شوهراشون ازشون دفاع میکنند

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شیراز جانم ببخشید که به خاطر کار ازت دور شدم. دلم برات تنگه شهر قشنگم  کاش روزهای خوبم دوباره برگرده

این داستانو نمیدونم ولی همچین مردایی کم نیستند ما تو خانوادمون داریم طرف زنش بار اول و دومشم نبود خی ...

اتفاقا ما هم توی فامیلمون پیش اومد همچین قضیه ای که خانم طرف میرفته بقیه مردا رو تیغ می‌زده و بهشون خدمات ویژه می‌داده ، کلی معروف شده بود و مشتری هم داشت 

جالبه شوهرش هم راضی بود چون راحت پول میومد تو جیبش 

خاک بر سر همچنین مردای بی غیرت و پستی ، اصلا حیف اسم مرد که روی این حیوان ها بزارن

سعی کن ببخشیش چون آدما این اخلاق دارن تو بحث دست میذارن رو نقطه ضعف آدم ببخشش چون نبخشی سرش میادضمن ...

شآید از دور فک میکنن این اتفاق براشون نمیفته 🫠🥲کاش هیچکس تجربه نکنه

تا جایی که میدونم رابطه نبوده .یا لااقل من نه پیامی نه صدایی و نه فیلمی ندارم که توش حتی اشاره ب راب ...

خوب ساده ای برو ببین چندتا خط به نام شوهرته این ادمای هرزه کلی خط دارن به خاطر اینکه شناسایی نشن از خط هاش پیرینت بگیر حتی دیدم مردای خیانت کار دوتا گوشی دارن یکیش همیشه تو ماشینشون پنهان میکنن برو ببین چندتا خط به نام شوهرته ببین خودتو گول نزن الکی به اینا پول نمیداده اگ بچه دارن شاید بچه اشون از شوهرته یه دلیل دیگ هم رابطه گروهی داشتن باهم که پول میگرفتن 

ای خدا فقط شانس روخرابادارن

شانس نداره

مشخصه شوهرا هم دستشون بودن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری