من ده ساله ازدواج کردم .شوهرم دوازده ساله با یه خانم درارتباطه و من بعد ازدواج چندین بار مچشونو گرفتم .ولی با مشاوره و کلاس و کار رو خودم سعی کردم زندگیمو درست کنم ،این خانم از شب عروسی وارد تالار من شده و حتی پنج سال پیش یه بار عکسشونو اینجا گذاشتم خیلیا اینجاگفتن میخوای ابروشو ببری و این حرفا منم دیگه کلا بیخیال همفکری نی نی سایت شدم...اینم بگم از بدو شکل گرفتن ارتباطشون خواهر اون زنه هم با همسرم حرف میزد و سر قرارا میومد و ب همسرم میگفت من مث خواهرتم .هردوخواهر طی این سالا نزدیک ۶میلیارد پول از همسرم گرفتن .من دم خونه پدرو مادرشون رفتم .ب همسراشون گفتم و کلییییی درگیری .ولی تحت هیچ شرایطی حاضر نیستن پولا رو پس بدن .اینم بگم همسرم الان حق طلاق و خونه ای و ۸۰۰مثقال طلا تعهد داده ب من. ...خواهشا حرف طلاق نزنید ب هزارو یک دلیل نمیشه ....وکیلم میگه اگه قانونی شکایت کنم ب جرم رابطه نامشروع با زن شوهردار شلاق و حبس سنگین داره و بازهم ب پولاتون نمیرسین چون اون خانم هم میره حبس و بدهی هم جز،جرایمش میشه و چون نداره که بده پس بهتره از طریق محلی پولا رو بگیریم .و چون من قصد طلاق ندارم بازهم اسیبش ب زندگی من میخوره ..اینم بگم مادرشون میگه نداریم که بدیم اگه هم بیاین درخونه ام ب جرم مزاحمت شکایت میکنم.خودشون و همسراشون هم بلاکمون کردن
بچه ها لطفا هرکی فکرمیکنه دروغ میگم فیکه الکیه سرکاریه گزارش بزنه یا ازتاپیک بره بیرون ولی حرف بیخود ...
عزیز دلم الان من دیدم فقط متن تاپیکتو با یکم از پیمای خودت تونستم بخونم الان میشه بگی بهم شوهره خودت چی میگه و چه تصمیمی داره؟ اصلا پیگیره خجالت میکشه؟ ینی نمیدونم دقیقا چیکار میخوای بکنی هر سه تا راهی که وجود داره رو تو تاپیکت نوشتی نمیشه انجام بدی فقط میمونه اینکه بری تهدیدشون کنی که ابرشونو میبری البته اگه ابرویی دارن
برای من؛ برای کسی که تا آخرین لحظه برای من جنگید:)
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این داستانو نمیدونم ولی همچین مردایی کم نیستند ما تو خانوادمون داریم طرف زنش بار اول و دومشم نبود خی ...
اتفاقا ما هم توی فامیلمون پیش اومد همچین قضیه ای که خانم طرف میرفته بقیه مردا رو تیغ میزده و بهشون خدمات ویژه میداده ، کلی معروف شده بود و مشتری هم داشت
جالبه شوهرش هم راضی بود چون راحت پول میومد تو جیبش
خاک بر سر همچنین مردای بی غیرت و پستی ، اصلا حیف اسم مرد که روی این حیوان ها بزارن
تا جایی که میدونم رابطه نبوده .یا لااقل من نه پیامی نه صدایی و نه فیلمی ندارم که توش حتی اشاره ب راب ...
خوب ساده ای برو ببین چندتا خط به نام شوهرته این ادمای هرزه کلی خط دارن به خاطر اینکه شناسایی نشن از خط هاش پیرینت بگیر حتی دیدم مردای خیانت کار دوتا گوشی دارن یکیش همیشه تو ماشینشون پنهان میکنن برو ببین چندتا خط به نام شوهرته ببین خودتو گول نزن الکی به اینا پول نمیداده اگ بچه دارن شاید بچه اشون از شوهرته یه دلیل دیگ هم رابطه گروهی داشتن باهم که پول میگرفتن
زودتر شکایت کن و وکیل بگیر ایشالا که به نتیجه برسی عزیزم. خاله منم همسرش یواشکی زن گرفت بود شوهره براش از نو جهاز گرفت بود خالم هم همه وسایلارو کرفت از زنه