2777
2789
عنوان

شات مادر شوهر اینده

| مشاهده متن کامل بحث + 3501 بازدید | 158 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدارحمت کنه باز دقت کن خوب تحقیق کنید

والا فعلا قصدم ازدواج نیست اشنایی با اینکه یه سال میگذره

دیگ گفتیم ما ک کار خلافی نمیکنیم داخل چارچوب میریم میاییم بزار خانواده در جریان باشه

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
عزیزم چ خارسوی باحالی داری قطعا بعدها باهم دوست میشید😍😍

وای بخدا نمیدونی چقد ازشون میترسم

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
از درتر متوجه شدم😂همشهرین دیگه؟برا کدوم شهره اگه فضولی نباشه😁

ایشون کوهدشتی هستن

من کرمانشاهی 

ولی هردو اصالتا لک هستیم

چقدر فجش بدی داد😂😑

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

مهربون بنظر میاد 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
😑خیلی عجیبه چقدر با هم راحت بودید

عزیزم دوس پسرم عکس منو برا مادرشون فرستاده

این شات صحبتای دوس پسرم با مادرشه

قلمت عالیه

فقط 31 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من باید ۱۳ الی ۱۵ کیلو حتما کم کنم اگه راهی مناسبی که خودتون یا.. ازش نتیجه گرفتید چه نوع رژیمی بگیرم و یا هر نکته و هرچیزی باید ها و نباید ها لاغری رو بگید..ممنونم ازتون💖🌸

دعا کنید دانشگاه خوب قبول بشمم

برای اینکه به خواسته ام برسم یه صلوات مهمونم میکنید ؟! 🙂🫀  کاربری سه سالم سر یه چیز ناحق تعلیق شد :)                            دختری از قوم لُر😍🤍