2777
2789
عنوان

همسایمون متولد 80 پنج تا بچه داره باورتون میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1507 بازدید | 88 پست

دنبال زمين و ماشين طرح مادران هستن🤐🥴

مثل اره اى كه تو كنده درخت گير كرده.نه ميشه درش آورد،نه ميشه بريد.                                                         حكايت بعضى آدماس🤦🏻‍♀️
😐حتما بعدشم بلاگر شد و پولدار نمدونم مثل ماکه یدونشم نمیاریم ومیترسیم از اینده اش وانقدر وسواس داری ...

نه بابا، بلاگر نشد

از وقتی چشم وا کرده، زاییده

فرصتی نداره! 😅

چی بگم، چی بگمممممم! 😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به ملا نصر الدین گفتن امشب عروسی فلانیهگفت خب به من چهگفتن آخه تو رو هم دعوت کردهگفت خب به تو چه

از شما که مثلا نوشتی تحصیلات دکترا و مشاور و.... بعید بود.

این قبیل زندگی ها به کمک دیگران نیاز داره آیا می تونی اون موقع بگی به من چه به تو چه...

کسی که توانایی نداره این زاد و ولد عاقلانه نیست. پس رفتار اجتماعی چی میشه؟ این بچه ها تو حامعه چه اثراتی دارن؟ مسئولیت اجتماعی چی پس

از اول رها کنیم بگیم به تو چه.. بعد که مشکلات متعدد اجتماعی پیش اومد کاسه ی چه کنم دست بگیریم؟!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
از شما که مثلا نوشتی تحصیلات دکترا و مشاور و.... بعید بود.این قبیل زندگی ها به کمک دیگران نیاز داره ...

هان جانا که حرف از دل ما میزنی

پس امورات اجتماعی رو بقیه و حتی حکومت ها هم باید دخالت کنن تا زندگی دیگران دچار مشکل نشه. منم با شما موافقم. ولی ای کاش توی همه ی امورات اجتماعی همین نظر باشه مثل حجاب مثل انتخابات و... 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
هان جانا که حرف از دل ما میزنیپس امورات اجتماعی رو بقیه و حتی حکومت ها هم باید دخالت کنن تا زندگی دی ...

بله همه ی موارد اجتماعی اثر داره روی همه ی ما

ما در جامعه زندگی می کنیم. اساسا انسان موجودیست اجتماعی

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.

موافق ازدواج تو سن پایین و بچه زیاد نیستم ولی تا وقتی که از من توقعی برای کمک مالی و ... نداشته باشه میگم به من چه هرطور که راحته

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی