2777
2789

اصلا باورم نمیشه آدما انقدر نامرد باشن 

گاهی آدما انقدر سرگرم زندگی خودشون میشن که فراموش میکنن که تا چندسال یا اصلا چندماه پیش چنین آدمی هم وجود داشته 

آخ امان از لحظه هایی که یه کلمه، یه حرف، یه عکس و یه خاطره تو رو یاد اون آدما میندازه😭

تا به خودت بیای میبینی جیگرت داره آتیش میگیره و اشکات بی اختیار میریزه

چقد دلم از بی معرفتی خودم گرفت تا بودن کنارشون نبودم و قدرشون و ندونستم حالا که نیستن هم فقط تو تنهایی و دل شکستگی یادشون میفتم

حق میدم که نیان تو خوابم، حق میدم که از اون دنیا برام دعای خیر نکنن

ببخشید اگه دلم سنگ شده، ببخشید اگه سرد شدم، ببخشید اگه بی معرفتی میکنم و یوقتایی یادم میره که یه زمانی شما هم بودین

شرمندتونم عزیزان آسمانی من😭امشب که صوت آواز سنتی پدربزرگمو پلی کردم، قلبم خیلی گرفت احساس دلتنگی داشت خفه م میکرد، گریه مو خفه کردم صدا دار نشه بقیه متوجه بشن

اومدم اینجا بنویسم دلم آروم بگیره فقط😞

از دل برود، هرانکه از دیده برفت

این یه شعر درست و حقیقته چون محبت تا زمانی هست که هر روز تکرار بشه. درسته فراموش نمیشه اما کم کم عشقش کم میشه

و چقدر غم انگیز و بده

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر چند دیگه اینجا نیست اما قدردان باش همچین پدربزرگی داشتی. پدربزرگ من که هزار تا زایید و اصلا براش مهم نبود کی هستیم و کجاییم. من هم به خاکسپاریش نمی‌رم.

اما امروز برای آشناهای خوبم فاتحه خوندم. یکیشون هم امروز از دنیا رفت. 

Nothing ever happens 

از دل برود، هرانکه از دیده برفتاین یه شعر درست و حقیقته چون محبت تا زمانی هست که هر روز تکرار بشه. د ...

ولی اگه عشقی که بهشون داریم بعد مدت ها ندیدنشون بخواد کم بشه پس این سوزی که به دل چنگ میزنه وقتی یادشون میفتی از چیه؟

ولی اگه عشقی که بهشون داریم بعد مدت ها ندیدنشون بخواد کم بشه پس این سوزی که به دل چنگ میزنه وقتی یاد ...

از دلتنگی. ولی محبت کمرنگ شده چوت خیلی وقته نیست

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
هر چند دیگه اینجا نیست اما قدردان باش همچین پدربزرگی داشتی. پدربزرگ من که هزار تا زایید و اصلا براش ...

پدربزرگ من واقعا آدم خوبی بود حقش نبود اینجوری بره. الان فقط چهره اش آخرای بیماریش میاد جلو چشمم ناتوانی که داشت و خودش از ناتوان شدنش چقدر تاسف میخورد انگار میدونست که دیگه نمیشه کاریش کرد😓